Ό,τι μα ό,τι υπάρχει εδώ μέσα,
αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του spy.
Αν κλαπεί, στα αρχίδια μου!(C) spy 2008-2058Ψιλά γράμματα:
Για καλό και για κακό επειδή καλό είναι να φυλάει κανείς τα ρούχα του για να έχει τα μισά, ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, κάλιο γαϊδουροδένε παρά γαϊδουρογύρευε, το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλα παληκάρια, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν κι ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, εγώ θα βάλω και την παρακάτω δήλωση αποποίησης ποινικών ευθυνών στον πάτο του blog μου για να αποφύγω πάσα μήνυση, πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Τη δήλωση τη συνέταξε η δικηγόρος μου την οποία και πλήρωσα αμυδρά. Αν τη χρειάζεστε για κάποια υπόθεση σας, το τηλέφωνο είναι στη διάθεση της γραμματείας του blog.

Ακόμα πιο ψιλά γράμματα:
Το παρόν ιστιολόγιο αποτελεί πνευματικό τεκνό και αποκύημα της φαντασίας του συγγραφέα του. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Ιδιαίτερα δε σε περίπτωση συνωνυμίας με κάποιον επώνυμο, αυτός για τον οποίο μιλάμε είναι πάντα ο άλλος. Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης μπήκε εδώ πριν δυο χρόνια και βρήκε το χώρο μπουρδέλο και τον συμμάζεψε. Πριν λειτουργούσε σα γιάφκα αλλοδαπών σατανιστών παιδεραστών της κουκλουξκλάν που ενίοτε ρίχνανε από κανένα μανίκι ο ένας στον άλλο, οπότε αν βρεθεί τίποτα παράνομο εδώ μέσα, δεν ξέρω τίποτα, αυτοί θα το ξεχάσανε. Ο χώρος είναι ακατάλληλος για ανηλίκους, ενηλίκους, μεσηλίκους, υπερηλίκους, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς, αστροναύτες, ναύτες, λοστρόμους, μούτσους, πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές, αειθαλή φυτά, φουρνάρηδες, συνταξιούχους, συμβασιούχους, συμβασιούχες τριανταπεντάχρονες, κομιστές, διακομιστές, εκβιαστές, βιαστές, σαδιστές, μαζοχιστές, τσιρλίντερς, ταγματασφαλίτες, κομμουνιστάς, σοσιαληστάς, ληστάς, φιλελευθεριστάς, άγγλους, γάλλους, πορτογάλους, γότθους, οστρογότθους, βισιγότθους, γαρμπηγότθους, βανδηγότθους, σλάβους, σκλάβους, ωθομανούς, λαιστρηγόνες και κύκλωπες, ουίτ μαμά μου, εθνικές μειονότητες, εθνικές πλειονότητες, πλοιοκτήτριες εταιρίες, σχολιαστές, σπορτκάστερς, δημοσιογράφους, οδηγούς βυτίων εκκενώσεως βόθρων, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Αρτέμη Μάτσα, τον Φραντς Μπεκενμπάουερ και τον Τζακ Μπάουερ. Διαχειριστής του blog δεν υπάρχει, τη διαχείρηση τη δώσαμε έξω σε εταιρεία διότι δε μας πληρώνανε τα κοινόχρηστα και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι παράνομο να γράφουμε ποιοί τα χρωστάνε. Για οποιοδήποτε σχόλιο αναγνώστη του blog που έρχεται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη, τα άχρηστα πλήθη, τον Ολυμπιακό, την πολιτική ηγεσία, τη wannabe πολιτική ηγεσία, τον Αλέξη, τη Ντόρα, τον Κώστα, τον Κωστάκη, τον Ευάγγελο, το Θέμο, το Λάκη, το Μάκη, Τάκη, Σούλα, κατσαριδάκια μου γλυκά φύγετε φύγετε φύγετε γρήγορα, έρχονται να ψεκάσουν με το νέο μπαϊγκόν σπρέι πράσινο, υπεύθυνος είναι ο ίδιος, οι απόψεις του, η ανατροφή του και πιθανότατα η βλάβη στο μυαλό που του έδωσε ο μεγαλοδύναμος, και κατά συνέπεια σε αυτόν πρέπει να απευθύνετε τις μηνύσεις σας με κοινοποίηση σε κανάλι της αρεσκείας του κόμματος σας.

(κι επειδή σιγά μην είχα έμπνευση για όλα αυτά, εγώ τα έκλεψα από εδώ)Στα σοβαρά τώρα, παρακάτω είναι τα "γνωστά" μικρά γράμματα:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στον παρόντα ιστοχώρο είναι εμφανώς διαχωρισμένα σε άρθρα (posts) και σχόλια πάνω σε άρθρα (comments).
Τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του ιστοχώρου, εκτός αν αναφέρεται ρητά κάτι διαφορετικό.

Μπορείτε να τα αντιγράψετε και να τα δημοσιεύσετε σε άλλο χώρο του διαδικτύου ή σε άλλο έντυπο/ηλεκτρονικό μέσο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς να απαιτείται έγκριση. Μόνη προϋπόθεση είναι να αναφέρετε το ψευδώνυμο του συντάκτη (Spy) και να παραθέσετε σύνδεσμο προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου άρθρου ή της ιστοσελίδας.

Εάν η δημοσίευση πρόκειται να γίνει σε ιστοσελίδα ή έντυπο κερδοσκοπικού χαρακτήρα, απαιτείται η προηγούμενη έγκριση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων, την οποία μπορείτε να ζητήσετε με ηλεκτρονική επιστολή.

Ο ιδιοκτήτης του ιστοχώρου διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων σε περίπτωση που κρίνει ότι είναι κακόβουλα απέναντι σε άλλους επισκέπτες και σχολιαστές αυτού του ιστολογίου ή έχουν γίνει μόνο και μόνο για διαφημιστικούς (εμπορικούς) σκοπούς.

*Οι Όροι Χρήσης έχουν στηριχτεί στο αντίστοιχο κείμενο του “
Μπαμπάκη”.

0 Comments:

Post a CommentMy personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy