.

ΩΨΧΦΥΤΣΡΠΟΞΝΜΛΚΙΘΗΖΕΔΓΒΑ
ωψχφυτσρποξνμλκιθηζεδγβα
9876543210

+=-)(*&^%$#@!

(καθότανε μόνη της, οι φίλες της δεν την παίζανε, κι είπα να τη μαζέψω...)







.





Τριγύριζε ώρες ατελείωτες στο άδειο δωμάτιο. Μήτε ψίθυρος μήτε μουσική. Το εκνευριστικό και μονότονο τακ-τακ των παπουτσιών του ήταν το μόνο που του αποσπούσε την προσοχή από τις συννεφιασμένες σκέψεις.
Που και που έριχνε μια ματιά έξω από τα μεταλλικά στόρια, μα λες και είχε συμφωνήσει κι ο κόσμος σε μια σιωπηλή διαμαρτυρία εναντίον του, και τίποτα δεν φαινόταν στην πηχτή ομίχλη που είχε περικυκλώσει το σπίτι του. Μέσα στο κατακαλόκαιρο.
“Τι περίεργο…” σκέφτηκε.
Δεν έδωσε καθόλου σημασία φυσικά στις κάργιες που είχαν φωλιάσει στα απέναντι μπαλκόνια και περίμεναν υπομονετικά, μα ούτε και στο απόκοσμο μωβ χρώμα που είχαν πάρει τα σύννεφα πάνω από το σπίτι του. Το μυαλό του είχε τροχιοδρομήσει λανθασμένα σ’ έναν έρημο διάδρομο εγκαταλειμμένου αεροδρομίου που οδηγούσε πλέον στη θάλασσα, μίλια μακριά από τον πύργο ελέγχου και αιώνες μακριά από οποιαδήποτε λύση. Εκείνος στεκόταν ακόμα όρθιος. Η άτρακτος κόντευε να διαλυθεί από τους κραδασμούς, αλλά στεκόταν. Όρθιος. Ή μάλλον… έτσι νόμιζε.
Γιατί αν κοίταζες από ψηλά το μικρό δωμάτιο, στο οποίο άθελά του αυτοσχεδίαζε στο πικρό αυτό αδιέξοδο μονόπρακτο της ζωής του, θα καταλάβαινες εύκολα πως δεν υπήρχαν πλέον καμαρίνια για ν’ αλλάξει, ούτε και υποβολέας να τον βοηθήσει. Το ταβάνι είχε χαμηλώσει ασφυκτικά και ήταν φυσικά αδύνατο να σταθεί οποιοσδήποτε όρθιος εκεί μέσα. Τα λιγοστά κεριά στη γωνία με τα βιβλία, χάριζαν πλέον το τελευταίο τους φως πριν περάσουν για πάντα στην ανυπαρξία.
Κι εκείνος…
Προσηλωμένος σ’ αυτό που νόμιζε για αλεξίπτωτο, κοίταζε μόνο ευθεία μπροστά, με σφιγμένες τις γροθιές και δαγκωμένα τα χείλη, λες και το αίμα τους θα τον έκανε πιο δυνατό. Και όλο νόμιζε πως αν τρέξει λίγο πιο γρήγορα στην αρχή θα καταφέρει να διαπεράσει -έστω και δύσκολα- όλους τους φόβους του κόσμου που ούρλιαζαν ανατριχιαστικά απ’ έξω.

Δεν υπήρχε πιο σκοτεινό σημείο στο σύμπαν από την πόρτα του…







.



Έπειτα από σωρία επιτολών διαμαρτυρίας που έλαβε η γραμματέας μου, σχετικά με το γεγονός της εξαφάνισής μου το τελευταίο διάστημα, αποφάσισα να αναθέσω το πολύ σοβαρό αυτό θέμα σε μια αξιόπιστη εταιρία δημοσκοπήσεων. Παρακαλούμε απαντήστε στην ερώτηση: “Πόσο συχνά επιθυμείτε να διαβάζετε ποστ του αξεπέραστου βλόγερ;

1) Σε ικετεύουμε! Γράφε πιο συχνά!
2) Είμαστε εθισμένοι! Βοήθησέ μας!
3) Είσαι χειρότερος κι από ηρωίνη.
4) Κάθε μέρα που περνάει είναι φτωχότερη χωρίς τα ποστ σου.
5) Εντάξει, καλή κι η αγρανάπαυση, αλλά ένα ποστ στις δέκα μέρες δε γράφει ούτε ο Γ.Α.Π. ρε φίλε!
6) Ώπα! Μια χαρά είσαι. Έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνουμε να κλάσουμε.
7) Τι είναι ποστ;
8) Στ’ αρχίδια μας! Κατά τύχη περνάμε έτσι κι αλλιώς από δω, άμα κάνουμε κατά λάθος κλικ στη φάτσα σου...
9) Ποιος είπαμε ότι είσαι;
10) Δεν ψηφίζω. ΚΑΙ σε αυτές τις εκλογές θα πάω στην παραλία.





.



Πάω ήμουν στις έφυγα για λίγο που διακοπές δεν όταν θα ξαναήρθαν οπότε στις λίγο είπα σταματήσαμε να blogging κομπιούτερ μου και άρα λίγο ευκαιρία να είσαι σπάσιμο του habit ούτε ασχοληθούμε με δουλειά μόνο μαζεμένα τα όλα λεφτά τίποτα.

Χαλασμένος είσαι θα γιατρός πήγε γυναίκα μου είναι terror άμα κατάλαβε ότι όχι τοστ φαΐ παιδί μου ευτυχώς βυζί είναι καλά προτίμησε τηγάνι όχι φαΐ πονάω κεφάλι μου.

Ξαναγράφεις λίγο με ρεύμα όχι δικό μου ασύρματο router είναι άλλος.

Αυτός κοιμάμαι εσύ κλέβω σήμα του.

Over and out.



.



Όταν βρέχει, πιτσιλάει το πεζοδρόμιο απόνερα σακατεμένων σαββατοκύριακων χωρίς έρωτα, πάνω στο πανωφόρι μου, και μου το λερώνει. Κάποιοι λυτρώνονται στο διπλανό τριάρι, οι αμαρτίες τους βρωμάνε σα βρεγμένος σκύλος. Δεν καβαλάω τη μηχανή μου γιατί γλιστράει στη γλιτσιασμένη άσφαλτο και πέφτω και σκοτώνομαι, κι άντε μετά να ξαναζήσω όλες αυτές τις ανασφάλειες από την αρχή...

Όταν σταματάει να βρέχει, τεντώνω όλα μου τα ρουθούνια κι ακούω πως ψιθυρίζουν οι τοίχοι όταν φοβούνται. Καθαρίζω τις καρέκλες του κήπου να έρθουν να κάτσουν οι τρομαγμένες δεκαοχτούρες, μα αφήνω τις πιτσιλιές στα τζάμια για να θυμάμαι πως είναι η άφιλτρη ενατένιση των πραγμάτων. Σκληρή μάλλον. Τελικά. Με στίγματα. Πουά.

Όταν μετά νυχτώνει, δε βλέπω τίποτα. Κλείνω τα βλέφαρα, γέρνω λίγο πίσω το κεφάλι -αν ήμουν στο θέατρο θα ήταν ωραία πόζα για αφίσα αυτή, ασπρόμαυρη ή σέπια- χαϊδεύω τις φωνητικές μου χορδές με τον παράμεσο και κάνω ασκήσεις ορθοφωνίας, για να μη με βρει απροετοίμαστο η οντισιόν στο θέατρο με τις τύψεις για την εφηβεία μου.

Όταν ξημερώνει τελικά μια άλλη μέρα, έχω απορίες.

Πόσο θόρυβο κάνουν τα σύννεφα πριν ξαναγίνουν βροχή;





.



Από το Ειδικό Κέντρο Αποτοξίνωσης Βλόγερς (ΕΚΑΒ), στο Gstaad της Ελβετίας, εξεδώθη το ακόλουθο ανακοινωθέν:

“Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου μας, δεν κατέστη δυνατόν να διατηρηθεί εν ζωή η κα Motherboard Spy, κι έτσι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε. Ο θεράπων ιατρός καθώς και όλοι οι συνάδελφοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας, και ειδικότερα στον κ. Spy, ο οποίος δίνει τη δική του άνιση μάχη με τη σχιζοφρένεια, σε άλλη πτέρυγα του Κέντρου μας, και ευχόμεθα γρήγορη ανάρρωση, ώστε να είναι πάλι κοντά μας, με τα σκουπίδια υπέροχα ποστ(ς) του, που τόσα χρόνια μας κράτησαν συντροφιά και γαλούχησαν τα παιδιά μας. Η νεκρώσιμος ακολουθία της αειμνήστου θα τελεσθεί σήμερα, την εβδόμην απογευματινήν, σε στενό οιογενειακό κύκλο στο νεκροταφείο του Pere - Lachaise του ανατολικού Παρισιού και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία, δικαστικούς κλητήρες, τρανσέξουαλς, και λοιπούς περίεργους. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του κου Spy, για την προτίμησή της στην Κλινική μας.”

Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος τύπου του Κέντρου, δέχτηκε να απαντήσει σε τρεις μόνο ερωτήσεις των δημοσιογράφων που είχαν κατακλύσει τον χώρο υποδοχής του ΕΚΑΒ, και έτρωγαν καναπεδάκια.

- Δημ.1: Θα μας πείτε δύο λόγια για την κατάσταση του κου Spy; Πως εξέλαβε τον θάνατο της αγαπημένης του motherboard;
- Εκπρ.: Ο κ. Spy βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες σε καταστολή. Έχει παρουσιάσει μόνο δύο “εκλάμψεις”. Κατά την πρώτη, ζήτησε ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο κι ένα πληκτρολόγιο ή ποντίκι. Φυσικά δεν κατέστη δυνατόν να του χορηγηθούν αυτά. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ανάκαμψης και επαναφοράς του στην ενεργό δράση, ζήτησε ένα ίντερνετ καφέ, οπότε και οι θεράποντες ιατροί εγκατέλειψαν το δωμάτιο και κατευθύνθηκαν προς το εντευκτήριο του Κέντρου, για το πρωτάθλημα μπριτζ που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση.
- Δημ.2: Θεωρείτε πως στην περίπτωση που μια καινούργια motherboard εμπλακεί στην προσωπική ζωή του δυστυχούς βλόγερ, αυτό θα αποτελέσει εφαλτήριο για την μελλοντική του ολική επαναφορά;
- Εκπρ.: Θεωρούμε πως αυτό θα αποτελέσει εφαλτήριο για την ολοσχερή καταστροφή της προσωπικής του ζωής. Άμα τη επαναφορά του στην πραγματικότητα, θα του συστήσουμε φυσικά να απέχει δια βίου από το βλόγιν. Η τελική επιλογή βεβαίως είναι στη απόλυτη δικαιοδοσία του αρχηγού του κόμματος. Μπαρδόν... του κ. Spy εννοούσα.
- Δημ.3: Θα μπορούσαμε να επισκεφτούμε τον σπουδαίο βλόγερ στο δωμάτιό του, ώστε να έχουμε πιθανόν κάποιες φωτογραφίες του;
- Εκπρ.: Αυτό φυσικά δεν είναι δυνατόν, για λόγους ψυχικής υγείας του ασθενούς. Όμως, το Κέντρο μας μεριμνώντας για την ενημέρωση του κοινού, θα σας μοιράσει τη παρακάτω φωτογραφία, που τράβηξε η αποκλειστική νοσοκόμα του εχθές το βράδυ, και δείχνει τον ασθενή σε μία σχετικώς ήπια κατάσταση.



Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.






.



Ευσπευσμένα εισήχθη σε μονάδα εντατικής αποθεραπείας ο διάσημος βλόγερ Spy, έπειτα από σωρεία παρατεταμένων εγκεφαλικών επεισοδίων, που υπέστη κατά τη διαπίστωση της ολοσχερούς καταστροφής της motherboard του υπολογιστή του, λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

Ο επιφανής celebrity των βλογ(ς) ετοίμαζε πυρετωδώς μια μεγαλειώδη τριλογία ποστ(ς), όταν μια ξεδιάντροπη όσο και ακάλεστη διακοπή ρεύματος, τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, παρακάμπτοντας όλα τα συστήματα ασφαλείας και στους σταθεροποιητές τάσης της έπαυλής του, και στην προσπάθειά της να αποσπάσει ένα πολυπόθητο αυτόγραφο σκόνταψε στην προέκταση του χεριού του επιφανούς ανδρός (αναφέρεται και ως “πληκτρολόγιο” για συντομία), και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την μητρική πλακέτα του πολυβραβευμένου συγγραφέα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και μη διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άλλως αποκαλούμενος και “άρχων της βλογόσφαιρας” παρέμεινε σε κατάσταση νεκρικής ακαμψίας, μέχρι τη στιγμή που φίλος του ζεύγους (βλόγερ + υπολογιστή) ανησυχώντας εξαιτίας της μυρωδιάς αποκαϊδιών που κατέκλυσε τους πέριξ της οικίας δρόμους, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, το Υπουργείο Αγαίου, το STAR, την Espresso και τον ραδιοφονικό σταθμό Ντέρτι FM.

Ο θεράπων ιατρός του κατακα(η)μένου βλόγερ, δήλωσε σήμερα το μεσημέρι: “Η κατάσταση του ασθενούς, παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σώσουμε όσα μέρη της motherboard μπορούμε, και μέχρι τώρα έχουμε σημειώσει σημαντική επιτυχία στην RAM, στην κάρτα ήχου και στις 4 από τις 6 θύρες USB. Όποτε υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση στην κατάσταση θα σας ειδοποιήσουμε μέσω νεώτερου ανακοινωθέντος”.

Σε ερώτηση αναιδούς δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης, περί της υγείας του ιδίου του βλόγερ, ο θεράπων δήλωσε λακωνικά:
“Είναι καμμένος”.





.

My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy