Κατόπιν απαίτησης πολλών τηλεθεατών, σας παρουσιάζουμε εδώ, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το Top 10 των καλύτερων ποστ που θα μπορούσατε να κάνετε προς άγραν πελατείας.

Οι συμβουλές που ακολουθούν είναι συμπεράσματα μακροχρόνιων ερευνών, και έχουν μελετηθεί διεξοδικά από ειδική ομάδα έγκριτων επιστημόνων.
Οι συμβουλές παρουσιάζονται με αντίστροφη σειρά (αποτελεσματικότητας) όπως κάθε αξιοπρεπές Top 10 που σέβεται τον εαυτό του.

#10: Ανακοινώστε πως χωρίσατε.
Στα βλογς, εν γένει, κυριαρχεί ένα ασαφές αίσθημα συμπαράστασης. Άμα τη ανακοινώσει ενός τέτοιου γεγονότος, σύσσωμη η παρέα σας θα σπεύσει να σας συμπαρασταθεί, αλλά και όπου γης πικραμένος θα τείνει μια χείρα βοηθείας, προκειμένου να τον/την ξεχάσετε ή να ξαναβρείτε τις χαμένες σας ελπίδες, με φράσεις του τύπου: “η ζωή είναι μπροστά σου”, “δεν άξιζε ο/η καργιόλης/α”, “αφέσου ελεύθερος/η και η μοίρα θα σου χαρίσει πλουσιοπάροχα τα δώρα της”, “θα σου στείλω προσωπικό e-mail”, κλπ.
Extra Tip: Αναφέρετε στο υστερόγραφο πως σας χτυπούσε κιόλας...

#9: Ανακοινώστε πως παντρεύεστε.
Ισχύει ότι και στο αμέσως προηγούμενο, με τη σημαντική συναισθηματική αντίδραση “όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”! Οι ευχές θα πάνε σύννεφο, και η αμηχανία σας να βρείτε άλλες απαντήσεις πέραν του “ευχαριστώ”, θα βαρέσει tilt.
Extra Tip: Μην αναφέρετε ημερομηνίες, τοποθεσίες κλπ. Το τι κολλιτσίδες υπάρχουν εκεί έξω δεν περιγράφεται...

#8: Ανακοινώστε πως περιμένετε παιδί.
Εδώ είμαστε. Στα πλαίσια της online κοινωνικής δικτύωσης, κάθε γνωστός και άγνωστός σας βλόγερ θα θελήσει να σας συγχαρεί για την ανείπωτη αυτή χαρά, και το επερχόμενο γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Οι παλαιότεροι εξ αυτών, θα σας αφήσουν και τις πρώτες συμβουλές. Οι πιο χιουμορίστες βλόγερς θα περιμένουν απλώς να γεννηθεί το καμάρι σας, και μετά θα σας αφήνουν 18 σχόλια ημερησίως απαιτώντας να τους απαντήσετε, την ώρα που εσείς θα ψάχνετε πως στο διάολο μπαίνει το μπιμπερό στον αποστειρωτή...
Extra Tip: Φροντίστε να κάνετε δίδυμα!

#7: Κάντε ένα διαδικτυακό event.
Δικά σας γεννέθλια, του μπλογκ, επέτειο για τα 100 σας ποστς, τρισάγιο για τους 300 αναγνώστες σας κλπ. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να μην απαντήσετε σε καθέναν ξεχωριστά. Έτσι: α) δεν θα ξεμείνετε από λέξεις, και β) θα μετρήσετε την πραγματική σας δυναμικότητα.
Extra Tip: Μην ξεχάσετε να το αναφέρετε στα σχόλια που αφήνετε σε άλλα βλογς.

#6: Κλαψομουνιάστε (άνευ θέματος).
Η ακρογωνιαία λίθος του βλόγιν: Η Κλαψομουνιά. Το “θέμα” είναι δευτερεύουσας σημασίας. Αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο, είναι να βγάλετε μια πραγματικά σπαρακτική κραυγή απόγνωσης, μοναξιάς, και εγκατάλειψης. Πλείστοι όσοι σας επισκεφθούν θα σπεύσουν να σας πείσουν πως είναι φίλοι σας, πως δεν είστε μόνος/η στον κόσμο, πως θα σταθούν δίπλα σας ότι κι αν γίνει, κλπ. Εγγυημένο αποτέλεσμα.
Extra Tip: Αν βρείτε δε και πιασιάρικο θέμα (π.χ. πήγε με τον/την καλύτερό/ή μου φίλο/η) ακόμα καλύτερα.

#5: Επισκεφθείτε άλλα 300 βλογς και αφήστε φιλοφρονήσεις.
Στο χωριό μου το λέμε “αλλαξοκωλιές”. Mια άλλη λαϊκότερη έκφραση είναι το “τράβα με να σε τραβώ”. Θα σας πάρει λίγο χρόνο φυσικά, αλλά όταν δείτε τα πρώτα σχόλια από κάτι άσχετους (έως ανεκδιήγητους) βλόγερς του τύπου: “καλώς σας βρήκα και εδώ”, “ωραιότατο το σπιτικό σας”, και “πολύ ωραία ανάρτηση, ήρθα για να σας ανταποδώσω την επίσκεψη”, η λίμπιντό σας θα χτυπήσει κόκκινα!
Extra Tip: Φροντίστε ώστε η τελευταία σας ανάρτηση να μην έγινε πριν από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

#4: Δημοσιεύστε γυμνές σας φωτογραφίες.
Επειδή πλέον έχουμε μπει στο φάϊναλ φορ των συμβουλών, ο βαθμός δυσκολίας σαφώς μεγαλώνει. Σε αυτό το στάδιο θα χρειστείτε υπομονή. Ξεκινήστε “δειλά” με ημίγυμνες, θολές, ή σκοτεινές σας φωτογραφίες, οι οποίες απαραιτήτως πρέπει να συνοδεύονται με κείμενα περί του πόσο μόνος/η νιώθετε. Σταδιακά (και ανάλογα με την ανταπόκριση), αρχίζετε να δημοσιεύετε, πιο αποκαλυπτικές πόζες με λιγότερα λόγια και σαφέστερα σεξουαλικά υποννοούμενα. Το ολοκληρωτικό χτύπημα θα έρθει όταν δημοσιεύσετε φωτογραφία με το κορμί του Χιου Τζάκμαν ή της Μόνικα Μπελούτσι και με “φωτοσοπιά” έχετε αντικαταστήσει το αντίστοιχο πρόσωπο με την αφεντομουτσουνάρα σας. Προτιμήστε η πόζα που θα επιλέξετε να είναι νωχελική και το κορμί ελαφρώς βρεγμένο. Το τι ματαιοδοξία περιφέρεται ολόγυρά μας, δεν περιγράφεται...
Extra Tip: Αν ζυγίζετε πάνω από 100 κιλά (ο καθένας) ξεχάστε το!

#3: Βρίστε ασύστολα κάποιον άλλον βλόγερ.
Τα μεγάλα όπλα! Επιλέξτε μετά από προσεκτική έρευνα, κάποιον βλόγερ μεσαίου ή μεγάλου βεληνεκούς, με καθημερινό αριθμό σχολίων άνω των 50, και βρίστε του το σπίτι, τη μάνα, τα θεία, τη θεία, ή ότι άλλο σας βρίσκετε πρόχειρο. Έξτρα μπόνους θα έχετε στην περίπτωση που τα μπινελίκια σας και οι κατηγορίες που θα του απευθύνετε, αφορούν σεξουαλικές ή πολιτικές προτιμήσεις, αβάσιμες κατηγορίες περί πληρωμένου γραφιά μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, ή υπονοούμενα για τη κρυφή του ταυτότητα. Δεν παρέχεται εγγύηση για την ποιότητα των σχολίων που θα αποκομίσετε στο βλογ σας, αλλά σίγουρα δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε.
Extra Tip: Καλό θα ήταν στο βλογ σας να μην υπάρχει το κανονικό σας όνομα...

#2: Απειλήστε ότι θα το κλείσετε.
Το βλογ φυσικά! Οι αυτόματες αντιδράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης, θα έρθουν υπό την μορφή καταιγιστικών σχολίων που θα σας παρακαλάνε να “μην το κάνετε”, “να το ξανασκεφτείτε”, “εμείς σας αγαπάμε και θα σας περιμένουμε να επιστρέψετε”, “take your time…” κλπ. Τίποτε από αυτά δεν θα ισχύει, αλλά η έξωθεν καλή μαρτυρία είναι σημαντικός παράγοντας στην κλίμακα μέτρησης του καλού βλόγερ, κι ο καθένας θα θελήσει να ενθαρρύνει έναν “συνάδελφο” να μην το βάλει κάτω.
Extra Tip: Προσπαθήστε να δείχνετε ειλικρινά απογοητευμένος (ειδικά από τη πουτάνα τη ζωή). Αν δεν είστε αρκετά καλός σε αυτό αναθέστε το σε έναν επαγγελματία.

#1: Κλείστε το, το ρημάδι ντε!
Μιλάμε για το απόλυτο hit όλων των εποχών. Έχει παρόμοια αποτελέσματα με το παραπάνω, αλλά με δύο επιπρόσθετα πλεονεκτήματα: α) Θα έχετε άπλετο χρόνο να μαζέψετε σωρία σχολίων, μιας και δεν θα ξαναγράψετε (λέμε τώρα...), και β) θα δημιουργήσει λογικά και μια χιονοστοιβάδα από ποστ συμπαράστασης άλλων βλόγερς, οι αναγνώστες των οποίων θα θελήσουν να σας επισκεφθούν για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, πόσο μαλάκας είστε, ή σε ποιόν ακριβώς βαθμό κλαψομουνιάς έχετε φτάσει.
Extra Tip: Στην περίπτωση που μαζέψετε πάνω από 100 σχόλια, ΜΗΝ το ξανανοίξετε. Θα φάτε χοντρό ξύλο...



(το παρόν ποστ είναι αφιερωμένο σε όσους έχουν την ανασφάλεια
να μετρούν την αξία τους, σύμφωνα με τα στατιστικά του βλογ τους)










.

53 Comments:

  1. apos said...
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα αφιέρωμα στη γνωστή αγαπημένη μου μανία, αλλά δεν βρίσκω αρκετό υλικό...

    (αυτά τα στατιστικά τι είναι; exit poll?)
    Glayki said...
    τρισάγιο για τους 300 αναγνωστες σας??χαχαχαα


    πολύ death....μου αρέσει....!

    θα γίνω famous γιατρέ μου αν το εφαρμόσω>???ευτυχώς από τα παραπάνω μόνο τα γενέθλια έχω κάνει...αλλά επειδή μεγαλώνω και δε με συμφερει..δε νομίζω ότι θα το ξανακάνω!εξαλλου γιατι μου θυμίζεις κακέ...πως είμαι μεγαλοκοπέλα ανυπαντρη ε???

    ουτε ένα ποστ για γάμο δεν έχω κάνει...
    Πότε θα κάνω ποστ για το γάμο μου??
    πότεθα γίνω μάνα?????

    Πάντως αν σιχαίνομαι κάτι στα βλοκς ..είναι αυτά που έχουν σχέση με ποιήματα...καρδιές ..τριαντάφυλλα...παθαίνω αλλεργία!

    μου κάνουν ψευτικα!
    Μονζουρ!
    b|a|s|n\i/a said...
    αυτό με την βασίλω ποτέ μου δεν το κατάλαβα. ποια είναι αυτή η βασίλω επιτέλους; είναι μπλόκερ; και γιατί όχι βασιλική; ή βασιλικούλα; ή κούλα; ή κουλίτσα; ή λίτσα; ή λιτσούλα; ή τσούλα;
    η τσούλα η βασίλω που λέτε μου έκλεψε τον φίλο, την ώρα που χωρίζαμε γιατί τα έφτιαξε με τον αριστομένη που έκανε παιδί με την μαριγώ που τα είχε με την κούλα. θα συνέχιζα την ιστορία αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάς για ανάρτηση και όχι για σχόλιο. πόρνε καύσωνα.
    mamma said...
    Ω, μα είστε φοβερός. Με ένα μόλις λίγων ημερών μωρό κι έχετε χρόνο να μας ξεμπροστιάζετε.
    ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ!
    manetarius said...
    Μα πως μου διέφυγε;;;
    Πάω να βρω τις γυμνες μου φωτογραφίες να τις αναρτήσω... πάταγο θα κάνω...(από τη βάφτιση μου μετράει;)!!!!

    (όλα τα άλλα τα έχω κάνει αλλά δεν δούλεψαν.. αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία.. σας ευχαριστώ!)
    island said...
    Είμαι ανασφαλής, γι αυτό άφησέ μου σχόλιο τώρα. άντε ακόμα;;;

    Αν τα 10 τσιγάρα του Μοίρη είναι καταπληκτικό κείμενο, αυτές οι 10 πίπες που γράφεις(ακολουθώ την 3η συμβουλή) είναι ότι καλύτερο από μάνιουαλ σε βλόγερ. Παρέλλειψες όμως και μία άλλη παράμετρο (κυρίως για αυτούς που είναι γραμμένοι στο sync ή σε παρόμοια)... Σε αυτήν την περίπτωση έχεις 3- 10 λογαριασμούς οι οποίοι όλοι δειχνουν εσένα. Χτυπάνε συνέχεια με λινκ εσένα. Και άμα θες παραπάνω ίντριγκα βάλε έναν λογαριασμό από αυτούς να σε βρίζει ασύστολα και διάδοσέ το. Μιλάμε για παράνοια. Κάποιοι το κάνουν και τους βλέπεις και λες: Κοίτα τους μαλάκες. Διαχασμένη προσωπικότητα. Το ένα μέρος του εαυτού του βρίζει το άλλο. Αλλά πιάνει πάντα το κόλπο. Έρχονται όλοι οι καλοθελητές και βρίζουν το ένα κομμάτι του εαυτού σου που στην πέφτει και άλλα τέτοια όμορφα.
    vague said...
    Επιτέλους! Ένα αληθινά χρήσιμο ποστ!
    Είμαι σχετικά καινούρια στα κόλπα και εκτιμώ πάρα πολύ κάθε βοήθεια.

    Δεδομένου ότι ενώ σε παρακολουθώ καιρό είναι η πρώτη φορά που αφήνω σχόλιο, με κάνει να νιώθω βέβαιη για το ότι τα συστήματα που προτείνεις δουλεύουν (στην προκειμένη περίπτωση βέβαια χρειάστηκαν όλα μαζί, αλλά όπως και να το κάνεις, πέτυχε) :)
    ΦΟΥΛΗ said...
    Καλημέρα....
    Σε όσα αναφέρεσθε εχω απαντήσει ,
    αλλά με ειλικρίνεια !!!! δηλαδή τη μας λέτε τώρα;;;;
    Καταρχάς δεν εχω blog, γιατί είμαι
    άσχετη,και προτιμώ να απαντάω σε αυτά που εχω επιλέξει!!!
    Θα κρατήσω τις συμβουλές σας, όταν θα με βοηθήσετε να κάνω το δικό μου...
    Για να εχω σουξέ θα ξεκινήσω με τις φώτο, τότε να σας δω που θα ερημώσει η blogόσφαιρα!!!!
    Μέχρι τότε χαρείτε ακόμα...... δεν θα ήθελα....
    thamnos said...
    Το Top 10 είναι της σχολικής περιόδου 2008-9 ή ισχύει και για τα επόμενα έτη?
    Spy said...
    @ apos:
    Ποιας μανίας; Με τις γριές;
    Ποια στατιστικά; Ποιο βλογ διαβάζετε;;;


    @ ΤΟ ΓΛΑΥΚ:
    Κοιτάξτε: επειδή παρατηρώ πως το έχετε καημό να γίνετε μάνα, γιατί δεν κάνετε ένα online νυφοπάζαρο στο βλογ σας τύπου: "Ζητείται γαμβρός, μόνο σοβαρές προτάσεις, απαραίτητα ολόσωμες φωτό με μαγιό, και φωτοτυπία του Ε9";
    Όλο και κάτι θα μαζέψετε....


    @ b|a|s|n\i/a:
    Τη Βασιλικούλα (όπως και άλλες εις -ούλα) την έχει κατοχυρώσει το 11880. Για τα οικογενειακά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε σε γνωστό πρακτορείο ντετέκτιβ. Μυστικότης, Εχεμύθεια, Ασφάλεια, Αποτελέσματα, Τιμαί Λογικαί. Αναλαμβάνομεν παρακολουθήσεις.
    Spy said...
    @ mamma:
    Ε, μα τι να κάνω; Είχε πάει να διαβάσει τα μαθήματά του, και βρήκα λίγο χρόνο...


    @ manetarius:
    Αν δεν πιάσει κι αυτό, βάλτε φωτό από κάποιο τσοντο-site, αφού πρώτα βάλετε στο κορίτσι τις γυαλούμπες θαλάσσης που έχουν ενσωματωθεί στο άβατάρ σαςμε φωτοσοπιά.
    Εγγυημένο αποτέλεσμα.


    @ island:
    Α, εσείς είστε πολύ μπροστά!
    Να το γράψουμε μαζί το sequel...
    Spy said...
    @ Συνοδοιπόρος:
    Καλωσήρθατε και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο δικό μας δελτίο ειδήσεων.
    Φυσικά ξέρουμε κι άλλα κόλπα, αλλά αυτά ήταν τα δωρεάν. Για τα υπόλοιπα (εξαιρετικά αποτελεσματικά) θα πρέπει να αγοράσετε την ετήσια συνδρομή του βλογ μας.


    @ ΦΟΥΛΗ:
    Μα γιατί μανδάμ να ερημώσει η blogόσφαιρα;
    Έχετε κρεατοελιά μεγέθους βερύκοκου στη μούρη; Έχετε μύτη-μελιτζάνα; Έχετε καμπούρα;
    (αν η απάντηση είναι "ναι" έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις: α) ΜΗΝ ανοίξετε βλογ, και β) ΜΗΝ αλλάξετε άβαταρ (ειδικά με το κόκκινο μαντήλι σας κολακεύει πάρα πολύ).


    @ thamnos:
    Είναι τα sos για τις πανελλαδικές που πέρασαν. Για τις επόμενες πρέπει να πλερώσετε.
    ΦΟΥΛΗ said...
    Αγαπητέ μου, θα αδειάσει η blogόσφαιρα γιατί δεν θα έχετε αναγνώστες, θα έρθουν όλοι σε μένα. ούτε ελιές εχω, ούτε τίποτα,
    αλληθωρίζω λιγο ,να τόσο δα (χωρίς το συμπάθιο)
    γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;
    Και σας παρακαλώ, δεν θα θελα σκουφάκι είναι, όχι μαντήλι......
    Ανώνυμος said...
    Η ποσότητα δεν μας ενδιαφέρει. Είμαστε της ποιότητος εμείς. Αρκεί να μην είναι πάντα ένας, ο σχολιαστής..

    Δεν αφήνω ταυτότητα, για να ΜΗΝ ανταποδώσετε την επίσκεψη.


    Kαλό σας μεσημέρι
    Spy

    C:
    aaduck said...
    Spy,
    αυτό δεν είναι post! Είναι Βίβλοσ! Η Βίβλοσ!
    Αλλά το σχόλιο του island είναι το ultra tip!

    Θα συμπληρώσω όμως για τους παροικούντες την πλατφόρμα της Wordpress όπου και το Top100 τις λεγόμενες λέξεις-κλειδιά στον τίτλο.

    Π.χ. Ας πούμε πως σήμερα Δευτέρα έχουν μπει στην πόλη οι οχτροί.
    Κάνουμε ένα ποστ (ό,τι να 'ναι) και βάζουμε τίτλο: «Δευτέρα 8/6/2008 Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί».
    Να να να να τα κλικ, θρου γκουγκλ.
    Α 'β μπιν δέαρ (με μαντόνα). Δε ιγκο μάσατζ γουοζ γκρέιτ!
    tovenito said...
    την πουτάνα μου μέσα τι κωλοποστ του κερατά είναι αυτό;
    ου ρε ου!
    παλιοχαφιέ!
    τενεκέ!

    (εντάξει εντάξε; καλά το πάω;)

    αστο διάολο με τα ποστ οδηγίες προς ναυτιλωμένους! τσουρέκια μας τα έχετε κάνει!
    αλλά βέβαια τι να περιμένει κανείς από λαμόγια της δεξιάς;
    ου ρε ου!

    υγ. εστίασα σκανδαλωδώς στο 3
    mahler76 said...
    μόνο ο γάμος μου μένει, είμαι σε καλό δρόμο.
    Σελιτσάνος said...
    (Γυμνές φωτογραφίες μου;!Είστε με τα καλά σας;!Θέλετε να γίνετε σώνει και καλά βετζετέριαν;!)
    Το μόνο που έχω δυνατότητα να κάνω είναι το νο 1 αλλά και τότε φοβάμαι ότι θα πάθει η Φατμέ στο Γενί Τζαμί ό,τι πήγε να πάθει ο kopoloso στο σούπερ μάρκετ...
    happypepper said...
    Λες να πω τον καιρό με μπικίνι;;;;
    (κακόγουστο αστείο, λίγο από δίαιτα, λίγο από αποτρίχωση, άντε και η φωνή πιο τσιριχτή...)
    Θα μου θυμίζει κάτι από τους Α.Μ.Α.Ν. στις καλές τους μέρες!
    Sadmanivo said...
    Εεεε, τι να πω τώρα;
    Να σου θυμίσω ότι όταν σου έδωσα 150 ευρουλάκια για τα όσα με συμβούλευσες με είχες διαβεβαιώσει ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ???
    Δε ντρέπεσαι, πατέρας πράμα...
    Τι γνώμη θα έχει η κόρη σου ρε όταν μεγαλώσει;
    Μπέρδεψες την τσίπα με τον Τσίπρα!
    ... Μην πω με την πίτα...
    ... Και τι να τις κάνω τις φωτό τώρα;
    Άι σιχτίρ, με ρεζίλεψες...
    Δεν έχω άλλη λύση, θα το κλείσω το tempe terra...
    Μ' ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΛΕΜΕ!
    Odyssey said...
    Ακολούθησα το No 10 και τζίφος η δουλειά.
    Odyssey said...
    ανάποδα μέτρησα.
    Τη συμβουλή Νο 1 ακολούθησα.
    Τη Νο 10 την ακολούθησα μερικές φορές, αλλά δεν υπήρχαν βλογς τότε. Ας πρόσεχα.
    Υ.Γ.(Μη τολμήσει να πει κανείς ό,τι "ποτέ δεν είναι αργά" ή κάτι τέτοιο. Σας βλέπω έτοιμους να με ξεπροβοδίσετε.)
    Spy said...
    @ ΦΟΥΛΗ:
    Αν δεν έχετε ελιές, μήπως έχετε τίποτα πορτοκαλιές, ροδακινιές, ρίζες εν γένει; Τίποτε ζα;


    @ Ανώνυμος:
    Ω, σας ευχαριστώ.
    Δεν φαντάζεστε πόσο βαριέμαι...


    @ aaduck:
    Ίσως να 'χετε και δίκιο. Εγώ όμως δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα του διαβόλου, wordpress, pathfinder κλπ. Ψηφίζω Blogger δαγκωτό από πάππου προς πάππου...
    Spy said...
    @ tovene592:
    Ο λαός θα σας δώσει την απάντηση που σας αξίζει!


    @ mahler76:
    Γιατί; Είστε μάνα και δεν το ξέρω;


    @ Σελιτσάνος:
    Εσείς αγαπητέ μου εξαιρείστε.
    Είστε μια κατηγορία μόνος σας.
    Σας βλέπω σε κανα δίμηνο να προσλαμβάνετε όντως τον καθαριστή της πισίνας να σας απαντάει στα σχόλια.
    Spy said...
    @ happypepper:
    Τι να σας πω κι εγώ;
    Είστε κοντά στο 90-60-90;


    @ Sadmanivo:
    Καλά, είστε σοβαρός τώρα κι εσείς; Περιμένατε με 150 ευρώ αποκλειστική συνεργασία; Τόσα παίρνω για να σηκώσω το τηλέφωνο...


    @ Odyssey:
    Είστε νέος ακόμα (στο κλείσιμο).
    Περιμένετε κανένα δίμηνο και τα ξαναλέμε...
    :)
    neni said...
    10:Το ανακοίνωσα όταν χώρισα.
    9:Θα το ανακοινώσω όταν παντρευτώ.
    8:Θέλω δίδυμα!(σε μερικά χρόνια)
    7:Γιορτές και γενέθλεια πάντα.
    6:Πολλές φορές..αμέτρητες.
    5:Το έχω κάνει(η ειλικρίνια με κάνει καλυτερο άνθρωπο)
    4:Τις έχετε δει!(είχα ξεχάσει να βάλω το χ -ως ακατάλληλο-)
    3:Μας διακατέχει και μια ευγένεια κ.spy..
    2:Όταν θα περιμένω τα δίδυμα!!
    1:Θα το κλείσω το ρημάδι ντε,όταν γεννήσωωωωωω...!

    Ρουφηχτά φιλιά στις γυναικάρες σας..(τι θα πει ποιές γυναικάρες;;)
    Sadmanivo said...
    Den pezeste kyrie...
    Ontos :)))
    mahler76 said...
    γιατί δεν είναι παιδί μου το μπλόγκ?
    Ανώνυμος said...
    Για να σας μοιωθούν τα σχόλια σε 5- 10 για καμιά βδομάδα, και μετά να μου το ξαναπείτε αυτό το "βαριέμαι"


    Παρακαλώ c:
    Spy said...
    @ neni:
    Τα κάνατε όλα αυτά και προκοπή δεν είδατε; Τι να σας πω; Ευχέλαιο δοκιμάσατε;


    @ Sadmanivo:
    Η αλήθεια είναι πως όποιος δοκίμασε να με παίξει (τέννις) το μετάνιωσε...


    @ mahler76:
    Ένα δίκιο το 'χετε. Μπαρδόν.


    @ Ανώνυμος:
    Δηλαδή σας φαίνομαι για τύπος που έχει τέτοιον καϊλέ;
    Valisia said...
    Νομίζω πως παραλείψατε εκείνον τον διαγωνισμό που τρέχει για ένα ταξίδι στο Μάτσου Πίτσου για δύο αρκεί να βρουν το όνομα της μικρής σας(θα σας πω εγώ μετά επισκεψιμότητα).
    Ανώνυμος said...
    Ξεχάσατε δύο κατηγορίες :
    Φωτογραφίες με cyber νοσοκόμες, πασαλειμμένες με χυμό βατόμουρο
    και ιστορίες με ήρωες Αιδεσιμότατους τύπου "Εξορκιστής ο Προτεστάντης" και δε συμμαζεύεται...
    Ανώνυμος said...
    Aυτό θα το μάθουμε κι οι δύο όταν θα συμβεί(ποτέ ίσως)

    @MpinelikoMistress
    ΕΤΣΙ!
    Και μια τρίτη: "Dreamed of.."
    μ said...
    Τώρα εγώ που ήρθα πρώτη φορά στα μέρη σας, να πω ότι βρήκα απολαυστική την ανάρτηση σας ή να το κρύψω;;;

    ;)
    Spy said...
    @ Valisia:
    Ένα δίκιο το έχετε, αλλά είπα να το κρατήσω για λίγο κρυφό, μπας και βγάλω τίποτα από τους παπαράτσι.


    @ MpinelikoMistress:
    Mπα... Αυτά δεν είναι στο Top10. Αυτά είναι για αιμοδιψή άτομα σαν του λόγου σας. Το ευρύ κοινό δε σηκώνει τέτοια.


    @ Ανώνυμος:
    Προσέξτε λίγο μ' αυτά τα "ΕΤΣΙ" γιατί στο τέλος θα καρφωθείτε...


    @ manos:
    Και δεν το λέτε;
    Νέος είστε θα σας συγχωρήσουμε.
    :)
    Pastaflora said...
    Εμείς πάλι στο ιστοσαλον προσφερουμε μανικιουρ - πεντικιουρ και γνωριζουμε πιένες!
    Morpheus said...
    χαχαχα... Μ' άρεσε... Κι όντως ισχύει 1000%...
    Καλώς σε βρήκα...
    Gi Gaga Kouni Beli said...
    Νομίζω πως μερικά από αυτά τα έχουμε κάνει οι πιο πολλοί. Μένει μόνο η ανακοίνωση της διακοπής του blog. Αλλά για μένα δε το βλέπω ακόμα. Έχω αρκετό κόσμο να ταλαιπωρήσω με τις...κουρτινοαλλαγές μου :PPP!
    Καλή βδομάδα! (κάλλιο αργά...)
    wilma said...
    Η βάφτιση έχει πέραση?
    [Germanos] said...
    Η νεα μοδα λεει για ποστ με πηχαίους τιτλους ειμαι ετοιμοθανατος κτλ
    theorema said...
    Θέλουμε καινούριο ποστ! Θέλουμε καινούριο ποστ!
    Ουαααααααααααααααααααααα!....
    Ανώνυμος said...
    Καλά, τώρα το πρόσεξα αυτό :
    Αυτόν τον νερόβραστο στη φωτογραφία του post, που τον βρήκατε; Στο Θεό σας!!!
    irlandos said...
    Ευχαριστούμε για τις ιδέες, αλλά αυτά δεν φτουράνε πλέον.
    Εγώ λέω να κάνω post για τις αναμνήσεις μου από τη δεκαετία του '80.

    Φιλικά,
    Ιρλανδός
    Nomad said...
    Το οτι η κορη σου είναι Δίδυμος, το συνειδητοποίησες; (Οτι είναι γεννημενη μια μερα πριν απο μενα -τα 45 χρόνια μετα δεν εχουν καμιά σημασία- είναι επίσης σημαντικό)

    Μολις το συνειδητοποιήσεις θα βρεις τον πραγματικά ν1 λόγο για βλογιν: να περιγράψεις τον εαυτό σου σα να είναι αλλος και σιγα σιγά να γίνεσαι ο άλλος που ψάχνει τον χαμένο του εαυτό.

    :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    (Επίσης σε συμβουλευω να κόψεις τα σκληρά ναρκωτικά τωρα, δεδομένου ότι θα είσαι διαρκώς αυπνος για το επομενο τρίμηνο ουτως η αλλως)
    wert01gf said...
    Πωπω! Είσαι καταπληκτικός!
    (εκατοστό σχόλιο για σήμερα)
    Spy said...
    @ pastaflora:
    Ο καθείς και τα όπλα του...


    @ Morpheus:
    Καλωσήρθατε δεσποινίς.


    @ Gi Gaga Kouni Beli:
    Ε, μη φτάνετε κι εσείς στα άκρα.
    Παιδί έχετε δοκιμάσει;


    @ wilma:
    Μπα... Ξεραϊλα.
    Δοκιμάστε να γράψετε κουτσομπολιά για την νονά (κατά προτίμηση ψευδή).
    Spy said...
    @ [Germanos]:
    Ναι, αλλά στον τίτλο, όχι κρυμένο μέσα στις λέξεις του ποστ...


    @ theorema:
    Έχει ένα ψιλικατζίδικο εδώ παρακάτω, στη γωνία. Σίγουρα θα βρείτε κάποιο τοστ να ξεγελάσετε την πείνα σας...
    :)


    @ MpinelikoMistress:
    Όχι καλέ. Δεν τον βρήκα στον θεό μου. Σε μια φωτοτράπεζα τον βρήκα...


    @ irlandos:
    Δεν είναι κι άσχημα. Είχα κάνει κι εγώ ένα και μαζευτήκαμε όλα τα ΚΑΠΗ των βλογς εδώ πέρα και κάναμε τρισάγιο...
    :)
    Spy said...
    @ Nomad:
    Αγαπητέ συνάδελφε, συνοδοιπόρε, συμπάσχοντα κλπ. Το ζώδιο το είχα συνειδητοποιήσει αρκετά νωρίς. Έσπρωχνα και ζούλαγα μανιωδώς την κοιλιά της γυναίκας μου για κανά μήνα, μπας και βγεί λίγο νωρίτερα το παιδί, αλλά τζίφος!
    Θα το υποστούμε.
    Όσο για τα ναρκωτικά, σας πληροφορώ ότι παίρνω πλέον κάτι σούπερ εξελιγμένα (τα φέρνω λαθραία από την Καμπότζη), που πέφτεις ξερός μόλις μυρίσεις τη συσκευασία... Τεφαρίκι πράμα!
    :P


    @ milch-käfer:
    Το "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" το έχετε ακουστά;


    @ wert01gf:
    Κι εσείς είστε πανέμορφος!
    ZouZouna said...
    Mε φωνάξατε? Ως Βασίλω η παινεμένη βεβαίως-βεβαίως, όπου γάμος και χαρά πρώτη πρώτη. Θέση θεωρείο!

    Θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω, αλλά προ πάντων θα συμπληρώσω...

    # (κάγκελο) 1523. Ανακοινώστε πως γράψατε βιβλίο,

    Ξανα μανα κάγκελο 1800. Ανακοινώστε την νέα ποιητική σας συλλογή

    Σχόλιο τελευταίο μα σημαντικό.
    Ανακοινώστε την συνέντευξη που δώσατε στην τάδε εφημερίδα (διότι δώσατε, δώσατε!!!)

    καλή νύχτα και κερασοφιλιά στη μπουμπού !
    φάβα said...
    ξεχασες ενα!!
    Γραψτε "Το απόλυτο Top 10 των ποστ(ς) που κάνουν πάταγο!"

    χοχοχοχο :P
    Cosmos said...
    Λοιπόν...

    Εγώ και παντρεύτηκα και χώρισα και πάω να ξαναπαντρευτώ και καλψομουνιάζω ενίοτε (δυστυχώς με θέμα) και είμαι από αυτούς που έχουν αναρτημένα αρκετά widgets - μετρητικά στατιστικών και πληροφοριών επισκεψιμότητας του blog τους!

    Τί λες γιατρέ;! Καλά τα πάω ή θέλω δουλειά ακόμα για μια σίγουρη επιτυχία;!


    Υ.Γ.: Να πάρει, ξέχασα να σε βρίσω αισχρά αλλά λέω να κοινωνήσω και θα το αναβάλω προς το παρόν!
    PN said...
    Σιγά μην δεν έκανα τη διαφορά. Στο #1 κατευθείαν πήγα!! Χαχαχαχα!! Και σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι δεν είχα κανένα Post συμπαράστασης. Έλεος. Πόσο γραμμένο με έχετε; Χαχαχαχα!!!
    Niemandsrose said...
    Μιλάμε για το απόλυτο! Τα περισσότερα τα έχω εφαρμόσει δε. χαχα!
    Να προσθέσω ότι πάταγο κάνεις και αν τσακωθείς με εκδότη, δημοσιογράφο κλπ. Αν είναι δε εκδότης φρη πρες που δεν το πάει το 99% της μπλογκόσφαιρας ή δημοσιογράφος που λοιδωρεί από παραδοσιακό μμε τους μπλογκερς, έχεις εξασφαλισμένη επιτυχία. ;)

    (κατάρα στα agb μας!)

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy