Λοιπόν κοίτα τι ανακάλυψα, αποχαυνωμένε μου αναγνώστη.
Οι bloggers είναι σαν τους οδηγούς του Σαββατοκύριακου. (σσσ!!!)



Ναι.

Που όλη την εβδομάδα πάνε τσούκου τσούκου, με τη συγκοινωνία, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά, αλλά το Σαββατοκύριακο τα δίνουν όλα. Παίρνουν την "κούρσα" και αποφασίζουν να πάνε εκδρομή με 25χλμ. την ώρα στην Αλεξάνδρας ή την Κηφησίας ή την Μιχαλακοπούλου ή την Πατησίων. Δηλαδή τσούκου τσούκου πάλι, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι σκυφτοί, μίζεροι, μουτρωμένοι, κατσούφηδες, γκρινιάρηδες και το κακό συναπάντημα.
Είναι απλά "αλλού".
Η γκρί σκιά που κάλυπτε τη μούρη τους έχει εξαφανιστεί, και τη θέση της έχει δώσει σ' ένα εντελώς, μα εντελώς, φευγάτο μουτράκι, που άμα κάνεις κιόλας ότι το αγριοκοιτάς, σε κοιτάει με αυτό το αποχαυνωμένο ύφος του τύπου "τί έκανα;" ή "τι θέλεις ρε μίζερε;" ή ακόμα και "ποιός, εγώ;".

Ναι ρε! Εσείς.

Που πάτε τα Σαββατοκύριακα και μου φαίνονται πιο ανθρώπινες οι συγκοινωνίες;
Που κρύβεστε και τα πεζοδρόμια δεν αναδύουν πια σαπίλα και ξερατό;
Που σας κλειδώνουν και δεν σας βρίσκω μπροστά μου, να μου ξινίζετε κι αυτό το πρωινό;
Γιατί πρέπει να ζω με το άγχος αν θα ξανάρθει Δευτέρα ή αν το Σαββατοκύριακο θα κρατήσει για πάντα;
Ε;
.
.
.
.
Να λοιπόν. Αυτό μου ήρθε τώρα.
Οι bloggers είναι σαν τους οδηγούς του Σαββατοκύριακου.

Καταλαβαίνετε τώρα εσείς.
Ξέρετε για ποιούς λέω.

Παρασκευή βράδυ...
(γαμώ την τύχη μου)

39 Comments:

  1. Spy said...
    Αν αυτό το post έχει πάνω από είκοσι σχόλια μέχρι την Κυριακή το βράδυ, εμένα να με χέσετε.
    (ένας ένας)

    :-)
    aKanonisti said...
    Ελα γκρινιαρούλη.... Δεν έχασες το κοινό σου...(απλα βγήκαμε)
    Και μην βάζεις πότε στοιχήματα με άτομα που δεν ξέρεις.....
    Αμα μου ήσουν αντιπαθής... ειλικρινα.. σε χρόνο d(t) σου είχα γράψει καμια σαρανταριά...για να σε διπλοχέσουν...
    Χαχαχαχαχαχαχαχα
    Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...
    Ε ρε γκρινια....
    aKanonisti said...
    Ακόμα 16..... χαχαχαχαχα
    PN said...
    Ο Χριστός και η Παναγία!!! Μπήκα 3.55 στο σπίτι από ποτά στο Γκάζι και σε βλέπω να τα χώνεις. Τι έπαθες καλέ; Ποιος σου πάτησε τον κάλο;

    Καλά δεν είναι και κακό να ξεκουράζεσαι λίγο στο ΠΣΚ!!!! Δεν χτυπάμε και κάρτα στα blogs. Αλίμονο!!! Για την πλάκα μας το κάνουμε.
    Spy said...
    Προς κακεντρεχείς :-))) bloggers (exoaptonkyklo) και ζαβολιάρηδες εν γένει (akanonisti).

    Εξηγούμαι από την αρχή για να μην παρεξηγηθώ στο τέλος: Αυτό το σχόλιο θα το σβήσω. Την Κυριακή το βράδυ.

    Το νόημα όμως σε αυτό το post είναι να αποδειχθεί κατά πόσον έχω δίκιο. Κατά πόσον δηλαδή οι περισσότεροι bloggers (και αυτό περιλαμβάνει και τους απλούς σχολιαστές), έχουν βρεί την εύκολη λύση του διαλλείματος από τη δουλειά τους και μας το παίζουν περισπούδαστοι σχολιαστές και γνωμοδότες, 9 με 5 καθημερινές. Άντε 10 με 6. Αντε με 7, με 8. Και το Σαββατοκύριακο που τους "τελείωσε η σύνδεση" ή έχουν την/τον γκόμενα/ο που τους γκρινιάζει, κάθονται σπίτι και κουρεύουν το γκαζόν.

    Μα πάνω απ' όλα έχει να κάνει με τους "κατ' επάγγελμα bloggers δημοσιοκάφρους και λοιπούς καθοδηγητές της κοινής γνώμης, που έχουν καταλάβει έγκαιρα, ότι τα Σαββατοκύριακα πουλάει πιο πολύ ο Μικρούτσικος κι ο Φερεντίνος, από τα γελοία "άρθρα" τους και κατεβάζουν ρολά ή γράφουν μικρά χαριτωμένα κι ανώδυνα post, και τη Δευτέρα το πρωί ξυπνάς και βλέπεις τη super καταγγελία για το super σκάνδαλο κατάμουτρα.

    Όλους τους υπόλοιπους, απλώς δεν σας αφορά αυτό το post!

    Και τώρα που τα κάνμε λιανά, για να δούμε...

    Αρκεί να μην το κάνουμε chat εδώ μέσα για να χάσει ο υποφαινόμενος το στοίχημα...

    Τέλος, επειδή πολλά από τα σχόλιά σας, αξίζουν μιας απάντησης, θα απαντάω στα blogs σας. Αν θέλετε, μετά τα σβήνετε.
    One Happy Dot said...
    το αγόρι έχει κέφια και θα μας ζαλίσει. Σου γράφουμε, μας τα χώνεις. Δεν σου γράφουμε πάλι μας τα χώνεις. Πάρε μια απόφαση επιτέλους! (Πρωινό σερβίρει το κατάστημα ή να πάω Everest?)
    Επίσης...vk τέτοια ώρα εξω? τσ τσ τσ! :)
    apos said...
    Μετά από τέτοιο παραλήρημα γκρίνιας, ειλικρινά νιώθω ότι εγώ δεν γκρινιάζω καθόλου.
    Καταρχήν, πού τις είδες εσύ τις άδειες συγκοινωνίες το ΣΚ; Έχεις πάρει Μετρό στις 12 το μεσημέρι; Σου γράφει το πινακάκι AGIOS DEMETRIOS MEGALI I HARI TOU 54' και μόλις έρθει, λές: "cojones χάρη έχει το AGIOS DEMETRIOS, πάλι απ'έξω θα μείνω".
    Μετά, πού τα είδες τα άδεια πεζοδρόμια τα ΣΚ στην Αθήνα; Κυριακή στην Πανεπιστημίου, μαθαίνεις ωραιότατα ρώσικα στο πεζοδρόμιο το μεσημέρι. Στην κάθοδο προς Ομόνοια, μεταξύ Ιπποκράτους και Εμμ.Μπενάκη, έχουν ήδη μάθει Ενεστώτα και Αόριστο, ενώ στο απέναντι πεζοδρόμιο έχουν περάσει και στα ανώμαλα ρήματα.

    (όλα αυτά και πολλά άλλα θα μπορούσαν να γίνουν post, αλλά είπα να μην το κάνω, για να επιβεβαιωθεί η θεωρία σου. Αν και σε περιμένω στη γωνία την Κυριακή το βράδυ...)
    Τέλος, λύσε μου μια απορία: κοιμάσαι ποτέ; Ή είσαι και εσύ τύπος the city never sleeps?
    Ανώνυμος said...
    φυσικά κι έχεις δίκιο. το blogging είναι πάντα πιο γλυκό όταν το κάνεις την ώρα που πληρώνεσαι για να κάνεις κάτι άλλο. είμαστε λίγο σαν την τηλεθέαση, Σαβ/κο τίποτα και Δευτέρα primetime. παρόλα αυτά σου εύχομαι να το χάσεις το στοίχημα :)
    wilma said...
    εγώ από εχθές βράδυ περιμένω να τελειώσεις από τον οδοντίατρο και κάποια στιγμή άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα βάλεις μασέλα. ορίστε μαζευόμαστε σιγά σιγά (να σε στείλω στα Jumbo που έχω 5 παιδικά πάρτυ να παώ την επόμενη εβδομάδα κι εγώ κάθομαι εδώ και σου γράφω ακόμη και μαντινάδα).
    Τώρα πάω να προσευχηθώ για να γίνουν 20 τα σχόλια και μετά ξεκινά το γλέντι!
    apos said...
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 5''

    Wilma, έχεις να πας σε 54 παιδικά πάρτυ και αλλάζεις πάνες; Τώρα πλέον βεβαιώθηκα ότι δεν θα έρθεις στο Μεγάλο Μήλο το Νοέμβριο, καθότι τα 54 παιδικά πάρτυ θα έχουν γίνει 540 και οι πάνες θα έχουν απλά αλλάξει μέγεθος (άντε και τιμή, εκτός και αν κάνουμε κανένα σαμποτάζ ως καταναλωτές πάνας..)
    Τώρα όλη αυτή τη συζήτηση περί bloggers, δεν την κατάλαβα. Ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει.
    Καλά δεν περνάμε εμείς;
    (μη βαράτε ρε!)
    spy, εκείνο που έβγαλε δεν ήταν βρισιά. Αλλά άμα την τραβάει ο οργανισμός σου, να φροντίσω...
    (δεν είμαι καλά. Μόλις γύρισα από τους James και κοίτα τι κάνω. Με λυπάμαι...)
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ said...
    11...
    Spy said...
    Eξοχώτατε, σας ευχαριστώ δια την συμβολήν σας στην απόδειξη του θεωρήματο΄ς μου. Προφανώς καταλαβαίνετε ότι τα 9 από τα 10 σχόλιά ας ΔEN θα προσμετρηθούν για το στοίχημα.
    Tα αφήνω όμως εδώ, διότι παρά τον σεβασμό μου στο στην "βασιλεία" σας, είμαι βαθιά δημοκρατικό άτομο.
    Θα προσμετρήσω σαφώς το ένα από αυτά για να καταγραφεί η επίσκεψή σας. Kαι ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτος εδώ.

    Ξανατονίζω για όσους δεν το διάβασαν παραπάνω ότι το post ΔEN AΦOPOYΣE OΛOYΣ!
    apos said...
    Οι βασιλείς προσφωνούνται 'Μεγαλειότατε'. Το 'εξοχώτατε΄το λένε για Προέδρους και άλλα τέτοια αιρετά τεμάχια. Ενίοτε, και εφόσον τα τεμάχια έχουν καβαλήσει το καλάμι, αποκαλούνται και 'Κύριος' με Κ κεφαλαίο.
    Εξαίρεση εις τον παραπάνω κανόναν αποτέλεσε ιστορικώς η ΑΜ βασίλισσα Φρειδερίκη, την οποία ο λαός αποκαλούσε «%^%*$%*&%$$$#».
    Τέλος, εις την περίπτωσιν του αντιβασιλέως Ζωιτάκην (τον οποίον εσύ πρόλαβες) ο συνήθης χαρακτηρισμός ήτο «#$#^%#@*&», ενώ η σύζυγος αυτού και αντιβασίλισσα Παγώνα Ζωιτάκη, αποκαλείτο απλώς «Παγώνα».

    (πήγε ένας άνθρωπος να σε διευκολύνει με το θέμα των 20 comments και αμέσως να τον ακυρώσεις, Αλλά τέτοιος ήσουν, για αυτό έμεινες άφραγκος και δεν ήρθες στους James. Αλλά στη Madonna ήξερες να πας να κάτσεις με το σκαμνάκι 8,5 ώρες να βγάλεις εισιτήριο των 15ο έουρος δίπλα στη Μαριάννα -της Καλής Θελήσεως πρέσβειρα- UNESCOγιάννη...
    thamnos said...
    Μπράβο, μπράβο, αν το δόλωμα σήκωνε ψάρια αντί σχόλια θα ΄χαμε να τρώγαμε για καμιά εβδομάδα.
    Συγχαρητήτρια Spy.
    Wilma αρχιζε να συνηθήζεις τα πάρτυ και το Jumbo έχεις δρόμο ακόμη απ ότι καταλαβαίνω. Το καλοκαίρι πάντως είναι ότι πρέπει για να δασκαλέψεις τα παιδία να βγάλουν την πάνα, βεβαίως αν κι εφόσον έχουν περάσει τους 16-18 μήνες. Θα σου μένει και κανα euro παραπάνω!!!
    Ένας εκ των Δυο! said...
    Εγώ είμαι ο εις. Άν μπει και ο έτερος και σχολιάσει θα πιαστούν ως δύο ή ως ένα τα σχόλιά μας; :)
    Kwlogria said...
    Έλα ρε, γιατί συγχύζεσαι; Γιατί πρέπει κάποιος που δουλεύει 90 ώρες τη βδομάδα και μπορεί την ώρα που δουλεύει να κάνει πολύ ευχάριστα διαλείμματα να μην τα κάνει και να κάθεται μέσα τα ΣουΚου και να ασχολείται με τα μπλογκς; Εμένα μου φαίνεται ελαφρώς μαλακία! Δε φτάνει που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κλεισμένοι σε 4 τοίχους πρέπει να κλειστούν και στα ΣουΚου; Γιατί;; Και στην τελική, ο καθένας μπορεί να μπαίνει όποτε θέλει, έτσι δεν είναι;
    PaNoS said...
    Σε συνδυασμό με τη ζέστη και αυτα που διαβασα, πρέπει να πω ότι μου μετεδωσες την συγχηση σου!!! Και όχι τιποτε άλλο, είμαι σε κρίσιμη ηλικια!! Ξέρεις αυτη που ξεκινούν εγκεφαλικα, εμφράγματα κλπ κλπ!! Υπομονή και σκέψου τη συναυλία της Madonna που θα πας και θα σε πατάνε τα πιτσιρίκια!! :-P
    Εύχομαι μόνο να έχεις VIP εισήτηριο!! ;-)
    Spy said...
    ΛΗΞΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ !!!!!!!

    Μόλις αποφάσισα ότι η Κυριακή βράδυ ήρθε. Κι επειδή σε λίγη ώρα έχει και μπάλα, κι επειδή βαρέθηκα να είμαι στημένος σε μια οθόνη (λέμε τώρα...) ελπίζοντας(?) να χάσω, κι επειδή, κι επειδή... Τέλος!

    Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, αυτό είναι το "Σχόλιο Νο 19" έχοντας αφήσει μέσα το μύνημα του "apos" που θα αυτοκαταστραφεί, και τα δύο δικά μου επεξηγηματικά, που είχα πει ότι θα τα έσβηνα!

    Δυστυχώς (για κάποιους) δεν έχασα...
    Δυστυχώς (για άλλους) δεν κέρδισα...

    Δεν έχασα, διότι τα σχόλια ΔΕΝ ξεπέρασαν τα 20 (όσοι θα θέλατε να με χέσετε, sorry, μια άλλη φορά).

    Δεν κέρδισα, διότι απλούστατα δεν μπορεί να κερδίσει κανείς τίποτα από μια τέτοια διαπίστωση, όπως κατάλαβα πριν από 10 λεπτά που το ξανασκέφτηκα.

    Σας ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχατε στο τηλεπαιχνίδι μας, και είχατε την ευγενή καλοσύνη να μας αφήσετε τον όβολό σας.
    Ευχαριστώ και αυτούς για τους οποίους πραγματικά τα έχωνα, που εξαφανίστηκαν δυο μέρες τώρα, και απλώς επιβεβαίωσαν με την απουσία τους (όχι εδώ, παντού στα blogs) ότι μάλλον δεν έπεσα και πάααααρα πολύ έξω.

    Ευχαριστώ τέλος, τον σκηνοθέτη μου και τον παραγωγό μου, που πίστεψαν σε μένα, και χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήμουν εδώ μπροστά σας σήμερα.



    Πάμε τώρα...
    Κάντε "back"...

    Νέο post.
    Νέα Υπερπαραγωγή.
    Blockbuster ρεεεεε....
    Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...
    Οχι ρε πουστη μου, κανω το 20ο σχολιο αλλα δεν ειναι Κυριακη...
    Γαμωτο!

    Ελα που παρεξηγιεσαι με το παραμικρο.Αντε, παρ'τα πανω σου.
    Η ζωη ειναι ωραια! Πιαστην απ τα μαλλια και δωστης να καταλαβει!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!
    Φευγει γρηγορα η ατιμη και δεν ξαναγυριζει.
    Spy said...
    Δεν είναι γκρίνια αξιότιμε και αγαπητέ "exoaptonkyklo".
    Mια σιωπηλή (απ' ότι φάνηκε) διαπίστωση ήταν.
    PN said...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!
    Spy said...
    Kυριακή. Nαι.
    Aλλά Kυριακή BPAΔY!!!
    Nύχτωσε!!!
    Άνοιξε το μπατζούρι και θα δεις...
    PN said...
    Εμάς έχει ακόμα φως στα Βόρεια Προάστια....!!!!
    Spy said...
    Ψεύτη...
    Kι εγώ στα Bόρεια είμαι και δε βλέπω την τύφλα μου!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    καλά, εντάξει όχι εντελώς βόρεια.
    Λίγο πιο 'κει...
    PN said...
    LIVE BROADCASTING...!!!!

    Ωρα 9,08 μ.μ. και στα πολύ Βόρεια Προάστια ακόμα δεν έχει μαυρίσει ο ουρανός!!!!!

    Θα κάνω petition online για να καταγγείλω το στοίχημα!!!
    Spy said...
    Δηλαδή ΠOΣO βόρεια;;;

    Στην Φινλανδία ζείτε αγαπητέ μου;
    PN said...
    Χαχα...γελάσαμε!!!! Πάντως για του λόγου το αληθές 9,14 και ακόμα δεν έχει σκοτεινιάσει πλήρως ο ουρανός. Έχει μια υποψία φωτός!! Τι ωραία που τα λέω!!!

    Εν πάση περιπτώση, επειδή έχουμε και αγώνα να δούμε. Εγώ αμφισβητώ το αποτέλεσμα. Θα κινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να δικαιώσω την υπόληψη των bloggers!!!
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ said...
    Μην ξανατονίζεις τα ήδη τονισμένα και μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά.
    Τις ψήφους πάντως δεν έπρεπε να τις σβήσεις. Πως την είδαμε τώρα;
    Πρώτα στήνουμε την κάλπη και μετά τη βουτάμε και φεύγουμε;
    aKanonisti said...
    ΕΙΣΑΙ ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΣ!!!!!!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΕΧΕ ΧΑΡΗ....ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

    Υ.Γ. ανυπομονω να βαλεις το επομενο στοιχημα να σε #$%^*()_@#$^ .......
    Spy said...
    @ βασιλιάς:
    Αυτά αγαπητέ μου τα έκανε μόνο ο γραφικότατος κ. Κεφαλογιάννης.

    @ akanonisti:
    Δεν είμαι καθόλου ζαβολιάρης.
    Και όπως είπε και μια γνωστή μου πολύ πρόσφατα: "μην βάζεις στοιχήματα με ανθρώπους που δεν ξέρρεις". Οπότε γιατί ανυπομονείς; Σου είπε κανείς ότι θα κερδίσεις;


    Καληνύχτα.
    aKanonisti said...
    Οπως σε βλεπω και με βλεπεις...
    Ειμαι 1000% σιγουρη πως θα σε κερδισω..σε οιονδήποτε στοίχημα...
    χαχαχαχαχαχχαχαχα
    και ναι...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΣ!!!!!!!!!
    Ανώνυμος said...
    ήρθα για την πίτσα και τα επινίκεια, αλλά βρήκα επιήττεια. κρίμα. ευτυχώς έχετε πάντα την ποιότητα να σας αποζημιώνει για την επιθυμητή ποσότητα, φίλε spy (εξαιρουμένης της υποφαινόμενης, γιατι δεν βλογάμε τα γένια μας)
    καληνύχτα :)
    ο αποτέτοιος said...
    εεεεεεεε, γεια σας.... εεεεε.... δηλαδή .... εγώ που... χμ... έλειπα το σκ,....... είμαι δηλαδή..... μέσα σε αυτούς που αναφέρεστε;

    (μια βουτιά στη θαλασίτσα πήγα να κάνω ο έρμος και κοίτα τι παθαίνω)
    Spy said...
    Mα, όχι αγαπητέ μου.
    Eσείς δεν υπολογίζεστε κυρίως λόγω της ιδότητός σας ως "βλάκας"... :-)
    ο αποτέτοιος said...
    ευτυχώς που τη σκαπουλάρισα λόγω βλακείας γιατί τώρα που θα φύγω στο τέλος της βδομάδας για διακοπαί ποιος ξέρει τι θα είχα να ακούσω όταν θα γυρνούσα
    Ένας εκ των Δυο! said...
    Για την πίτσα ήρθα...
    Kwlogria said...
    Τι πίνεις ρε πούστη μου;; καλό φαίνεται!!! :D
    Spy said...
    Drambuie.
    Και Xanax.

    (το τελευταίο κάνει θραύση)

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy