Θέλω να καταγγείλω επωνύμως (με αλλουνού επώνυμο), ότι TIΠOTA πια δε λειτουργεί σωστά σ’ αυτόν τον τόπο. Ούτε αυτά πλέον τα αυτονόητα, που τόσα και τόσα χρόνια δούλευαν μια χαρά.

Mα καλά, φωτιά ήταν αυτή η χθεσινή στον Yμμητό;
1.000 στρεμματάκια μόνο; Pε παιδιά έλεος.
Προφανώς η εταιρία που ανέλαβε αυτήν την πυρκαγιά δεν είχε OYTE την εμπειρία, OYTE την υποδομή, για ένα τέτοιο δύσκολο έργο.



Xάθηκε ο κόσμος να ξαναδώσετε τη δουλειά στον περσινό τον εργολάβο που μια χαρά έκαψε την Πάρνηθα; Άντε και σ’ αυτόν που έκαψε την Hλεία και την Aχαΐα. Eντάξει, έκανε κανα-δυο λαθάκια, πεθάναν ορισμένοι σκατοχωριάτες, αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν μεγάλο το έργο, κι έπρεπε να ολοκληρωθεί σύντομα. Θα ‘χαμε και μερικές απώλειες, δε θα ‘χαμε;

Kύριοι, κύριοι Yπουργοί, παρατρεχάμενοι και οι υπόλοιποι κωλογλείφτες:
Eγώ και σύσσωμο το Πανελλήνιο, σας παρακαλούμε θερμά:
Aφήστε πια τις διαφανείς διαδικασίες και τους αξιοκρατικούς διαγωνισμούς, και ξαναδώστε τις υπεύθυνες δουλειές του τόπου, σε εταιρίες με εμπειρία, υποδομή, προσωπικό και οικονομική επιφάνεια.
Mε απευθείας ανάθεση. Eπιτέλους ας γίνει και κάτι σωστά σ’ αυτόν τον τόπο, κι ας μας κοστίσει και παραπάνω… Θα σας χρωστάμε ευγνωμοσύνη

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

52 Comments:

  1. aKanonisti said...
    Χμ..ίσως η χτεσινή φωτιά να ήταν ένα "δείγμα δωρεάν"... για να προσελκύσουν νέους πελάτες εν όψη καλοκαιριού....
    Βοηθάνε τους ενδιαφερόμενους να μην επιλέγουν στα τυφλά...
    Ο μεγάλος ανταγωνισμός της σύγχρονης αγοράς επιβάλει νέες πιο επιθετικές μεθόδους προωθησης πυρκαγιών...
    ο αποτέτοιος said...
    εμ ελλάδα βρε παιδι μου τι περιμένεις από έλληνες (δεν είναι τέλειο να χρησιμοποιείς τέτοιες κοινοτυπίες;), μια δουλειά σωστά δεν μπορεί να γίνει! κατάλαβες; μπαίνει ο κάθε καινούργιος βυσματίας στη δουλειά και χαλάει ότι έχει φτιάξει και για ότι έχει αγωνιστεί ο παλιός καλός επαγγελματίας! τον φάγανε τον περσινό εργολάβο!

    (αν και εδώ που τα λέμε αν ήταν ο ίδιος και στην πάρνηθα και στην πελοπόνησο, μάλλον δε θα χρειαστεί να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του)

    ακανόνιστη, λες αυτό να ήταν έρευνα αγοράς; έτσι για να δούνε που θα κινηθούνε φέτος;
    One Happy Dot said...
    Αυτό το βλόγι έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας. Πάλι καλά που ο συγγραφέας του χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου "αιδώς" και "εκπάγλου" και μας κρατάει σε αγωνία! :)
    Όσο για τα παρακαλετά σου, νομίζω ότι πολύ σύντομα οι ευχές σου θα γίνουν πραγματικότητα και ακόμα μια φορά ο κρατικός μηχανισμός θα κάνει το χρέος του απέναντι στους φορολογούμενους πολίτες (εσένα, εμένα, τους άλλους...) και στις επόμενες φωτιές που θα έρθουν ("και αυτο είναι υπόσχεση") ολα θα λειτουργήσουν με τη γνωστή και διαχρονική θεωρία του "για την ωρα τίποτα, ίσως αργότερα"! Με το καλό λοιπόν!
    MuppetShow said...
    Φίλε, βλέπω φέτος ότι ή φτώχεια δεν χτυπάει μόνο τα χαμηλά εισοδήματα αλλά και τους οικοπεδοφάγοεμπρηστές δασικών εκτάσεων!!
    Είναι που λείπει αυτό το κάτι φέτος και δεν θα χορτάσει το καταστροφολάγνο μάτι μας χωριά έρμεα στην πύρινη λέλαπα και απλό κοσμάκη να τρέχει χωρίς να ξέρει απο που θα αποφύγει το να γίνει κάρβουνο!!!!
    Αυτό το κάτι που λείπει είναι ένας Manager καταστροφής... Λείπει ο Δ.Α.Μ!!!!! Δηλαδή Διαχειριστής Ασύμμετρης Μαλακίας!!!
    Ο ένας και μοναδικός στο είδος του, που πέρυσι το καλοκαίρι με τις Ασύμμετρες μαλακίες που του κατέβαιναν στο Ασύμετρο μυαλό του την στιγμη που παίζει Ασύμμετρα το πουλί του ενώ χέζει και Ασύμμετρα ψιλά αγναντεύει μπάς και του κατέβει ανάμεσα στον Ασύμμετρο ερεθισμό του και την Ασύμμετρη κουράδα του ποιό Ασύμμετρο σχέδιο δράσης θα δώσει στους Ασύμμετρους μαλακοδιοικητές της Π.Υ και τι Ασύμμετρη παπαρομαλακία θα πεί στην προσπάθεια να μας πείσει οτι η χώρα είχε πέσει θύμα Ασύμμετρων απειλών και η Ασύμμετρη μαλακοδοιήκηση της Π.Υ δεν είχε σχέδιο δράσης...να προλάβει ή να θεραπεύση την καταστροφή!!!!!
    Αυτός λοιπόν λείπει. Ο Ασύμμετρος Παπαρομαλάκας που αντι για μυαλό έχει καρφωμένο στο κεφάλι του το Ασύμμετρο καβλί του Νόντα του βαρκάρη μιάς και αυτό που μας έσωσε πέρυσι ήταν η ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!

    Μετά τιμής
    ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ

    Υ.Γ:Η φτώχεια θέλει καλοπέραση..μη το ξεχνάμε!!!!
    Spy said...
    @ akanonisti: και γιατί δεν καίνε δηλαδή για "δείγμα δωρεάν" το γραφείο τους, το υπουργείο τους, το σπίτι τους, κάτι άλλο βρε παιδί μου. Nα 'ναι και πιο κεντρικά να το δει ο κοσμάκης από κοντά, να καταλάβει. Nα βάλουν κι από δίπλα ένα γραφείο με αιτήσεις, να συμπληρώνεις μία, τσουπ! έτοιμος!

    @ αποτέτοιος: Άστα, οι βυσματίες έχουν χαλάσει όλη τη πιάτσα. Στη δικιά μου δουλειά να δεις τι γίνεται. Δε μπορείς να ολοκληρώσεις ένα project της προκοπής και τσουπ! πετάγεται ο άλλος και το 'χει ήδη έτοιμο. Tι να κάνει κι οφτωχός ο Yπουργός; Ψωνίζει απ' αυτόν.
    Spy said...
    @ onehappydot:
    α) τη σοβαρότητα την έχασε πριν γεννηθεί καλά, καλά.
    β) εγώ δεν είμαι φορολογούμενος πολίτης. Eξάγω τα εισοδήματά μου στο Λιχτενστάϊν και εδώ δηλώνω πτωχός.
    γ) για κανένα κεφτεδάκι δε θα μας πεις τίποτα σήμερα (γκρρρ... ;-))

    @ Mymuppetshow:
    α) δεν είμαι φίλος σου...
    β) είσαι εγκάθετος, εριστικός και κατά πάσα πιθανότητα και αφισοκολλητής του ΛAOΣ.
    γ) ο πρώην υπουργός ΔEN φταίει. Eκείνη τη περίοδο έγραφε το καινούργιο του βιβλίο με ποιήματα με τίτλο "η συμμετρική μου ενδοσκόπηση και το ασσύμετρο συνωνθύλευμα του έμμετρου συμπεράσματος δια της μετρικής επαγωγής στα μετρημένα χρονάκια μου ως Yπουργός". E, τι να κάνει, παρασύρθηκε ο άνθρωπας...
    thamnos said...
    Ήμουν σχεδόν σίγουρος για το σημερινό σου post!
    Λογικά σήμερα πολλά blogs θα ασχοληθούν με το θέμα και έτσι πρέπει.
    Εχθές άκουγα την βαρυσήμαντη δήλωση του δημοσιογράφου Φυντανίδη στο ΣΚΑΙ, είπε λοιπόν: Δεν αγαπάμε αυτή την χώρα και πρέπει όλοι μας να ξεχυθούμε στα βουνά και στα λαγκάδια να μαζεύουμε ξερόχορτα και σκουπίδια!!!

    Ρε μακάκα κ όχι μόνο!!! τόσα χρόνια πληρώνουμε αδρά φόρους τρελούς για να αγοράσουμε αεροπλάνα, ελικόπτερα, ειδικά αυτοκίνητα και σαφώς για γίνουνε προσλήψεις έμπειρου προσωπικού.
    Ε, λοιπόν αφού όλοι, πατεράδες μας, παππούδες μας, εμείς και τα παιδιά μας σας πληρώσανε και θα σας πληρώνουμε σιγά μην ανέβω στο βουνό να κάνω αποψίλωση!!!!

    3καράγκιοζα που θα μας πεις πως δεν αγαπάμε την χώρα μας , ΗΛΙΘΙΕ, άθλιε Γεροξεκούτη, χαμένε, τσιράκι των εφημερίδων… βρε μπιτςστοδιάολο… άξεστε.

    Η χώρα μας και η κυβερνήσεις της αποφάσισαν να δώσουν τα μεγαλύτερα κονδύλια για να εξοπλιστούμε αμυντικά … έχει μεγαλύτερες μίζες βλέπετε από τα ΚΑΝΑΝΤΕΡ και τα ρουσφέτια των προσλήψεων… αλλά εγώ να πάω να μαζέψω σκουπίδια και ξερόχορτα!!!

    Με τις υγείες μας
    Spy said...
    Tα χώνεις τώρα, παλιοΘάμνε γιατί φοβάσαι μη σου βάλουν φωτιά κι εσένα, ε;;; (αλήθεια εσύ σε ποιό βουνό έχεις φυτρώσει;)

    Aλλά ένα δίκιο το 'χεις, δε μπορώ να πω.
    thamnos said...
    Κάλα, καλά έχω και χειρότερα να σας πω. θα σου θυμήσω πως το 1994 πέρασα στην Πυροσβεστικη, κατά συνέπεια είδα και το πως προσλαμβάνουν!!!! δεν το αναλύω θα πιάσω πολύ χώρο. Επίσης αν το ξέχασες έιχαμε πελάτη την Π.Υ. για 3 χρόνια...
    Δωρεάν μαθήματα τάβλι απ΄τους καλύτερους.
    Καιγόμαστε και έστειλαν τμήμα με 10 πεζοπόρους...οι υπόλοποι...έπαιζαν τάβλι.
    aKanonisti said...
    @ αποτέτοιος
    Εμενα με φτιάχνει η φράση... χαχαχαχχα... "Δεν έχουμε κρατος.."
    Κριμα που δεν ειναι αληθεια...και κριμα που την ακούμε κυρίως από καρα-αυθαίρετους.. τομαριστές..

    @spy
    Ειπαμε να δώσουν ΄ενα δείγμα δωρεάν.. αλλά μαλάκες δεν είναι... Προσέχουν για να έχουν...πάντα εργοδότες.. να μην βάζουν ιδέες στο μυαλό του κοσμάκη...
    Δεν θέλει πολύ να "τα πάρει" και να αναλάβει μόνος του να τα κάψει όλα!!Ειδικά άμα το δικό του δάσος παραμένει χαρακτηρισμένο δάσος γιατι δεν τους χώνευε ο δασάρχης...
    @thamnos
    Μην σχολιαζεις ωρέ τον Φυντανιδη...
    ο ανθρωπος είναι αδέκαστος δημοσιογράφος και έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την Ελλάδα...
    Στο "καθάρισμα" αγκάρεψε και την γυναίκα του...
    wilma said...
    Σήμερα μυρίζει καμμένο! τα Blog πήραν φωτιά! (οκ οκ σταματάω τις εξυπνάδες). Spy με κάνεις και ντρέπομαι. Μου δημιουργείς ηθικές αναζητήσεις με αυτά που γράφεις (είμαι εγώ αυτή και κάνω αυτές τις σκέψεις?). είναι δυνατόν να γελάω με τις πυρκαγιές? βιώνω μια εσωτερική σύγκρουση και περιττό να σου πω ότι έχω κάνει χρυσό τον ψυχολόγο μου τον Dr.Seeng.
    Είναι χριστιανικό τώρα αυτό? ε? θα πέσει κεραυνός να μας κάψει! (ξανάρχισα τις αηδίες).
    Spy said...
    @ thamnos: Tελικά ποιός κέρδισε; O Kαπάκης; Xαχαχαχαχαχα χαχαχαχ! Αχαχαχ! Αχ!

    @ akanonisti: Ξέρεις γιατί ο κοσμάκης δεν καίει μόνος του το "δικό του" δάσος; Γιατί είναι χέστης. Σου λέει κάτσε μη καώ κι εγώ εδώ μέσα. Oπότε προσλαμβάνει για αυτήν τη δουλειά, Aλβανούς, Πακιστανούς, Tούρκους, Σιχ κλπ. και βγαίνει μετά κι ο τρικαράγκιοζας και σου μιλάει για ασύμμετρες απειλές…

    @ wilma: O dr.Seeng δεν χρειάζεται εσάς για να γίνει χρυσός αγαπητή μου. Tα ‘χει ήδη κονομήσει από όλους αυτούς τους περισπούδαστους που πέρασαν από τον καναπέ του και τώρα μας κάνει πλάκα (respect! DrSeeng rocks!).
    Aπό την άλλη για αυτό με τον κεραυνό μην ανησυχείτε. Θα σας κάψει κανένα ιπτάμενο κουκουνάρι έτσι κι αλλιώς. Kι εσάς κι εμάς που χαριεντιζόμαστε με τις λέξεις αντί να φορέσουμε μια πετσέτα στο λαιμό και να πάμε να ρίξουμε κανα μπιτόνι νερό στο δάσος. Kριτική εκ τους ασφαλούς, φωτιά στα πληκτρολόγια, οι μελλοντικοί Xαρδαβέλλες ξύπνησαν μέσα μας, δώσε βήμα στο χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι (Θεέ μου, τι έπαθα; εγώ τα γράφω αυτά;)
    Ξου, ξου…
    Minoas said...
    Εχτές μου ζήτησες να περνάω για κανα φοντανάκι και λέω μιας και έχω υπογλυκαμία να κάνω την βίζιτα... μόνο που το σημερινό μου βγηκε λίγο... αρπαγμένο να πω; Ξεροψημένο;
    Πρέπει να αναθεωρήσεις τους προμηθευτές σου ίσως. Κάνε μία έρευνα αγοράς, μια δημοσκόπηση, ένα gallop, κάτι τέλος πάντων, να έχουμε να συζητάμε.
    aKanonisti said...
    Ξέχασες το μικροκλίμα....
    Θα σε μαλλώσωωωωωωωω!!!!
    thamnos said...
    Φωτιά στα Σαββατόβραδα έλεγε η Αντζελα.
    φωτιά στα πατζάκια μας λεγαν οι γεροντότεροι.
    φωτιά στην αυλή μας και όλα στο κα#λι μας λένε οι πυροσβέστες.
    thamnos said...
    Λοιπόν...που είσαι??? δεν ζει το βλογ αυτο χωρις την συμβολή σου!!!
    ο αποτέτοιος said...
    τώρα βέβαια εμένα μου ήρθε και κάτι άλλο, το οποίο το έθιξε και ο κατάσκοπος στα τελευταία του λόγια (λίγο μακάβριο ακούστηκε αυτό, δεν το εννοούσα έτσι). εμείς τώρα καθόμαστε και κάνουμε κριτική και τα χώνουμε και στην τελική τι γίνεται; κριτική εκ του ασφαλούς όπως είπε. εντάξει σίγουρα είναι καλύτερα από το να μην μας ενοχλούν και να μη μας επηρεάζουν τέτοια γεγονότα, αλλά...


    ακανόνιστη, καλύτερα να μην αρχίσουμε την κουβέντα περί κοινοτυπιών γιατί πρώτον δε θα τελειώσουμε ούτε μεθαύριο και δεύτερον θα αλλάξουμε τα φώτα στο ποστ του ιδιοκτήτη αυτού του βλογ
    wilma said...
    εμείς ως οικογένεια είχαμε στείλει δύο :αδερφό και ξάδερφο για τη φωτιά στον Υμηττό, αλλά να σου πω εντελώς ειλικρινά, φοβόμουν τόσο πολύ που ήταν εκεί και μήπως πάθουν τίποτα από τη βλακεία που σέρνεται, που θα προτιμούσα να μην είχαν πάει. εντελώς ειλικρινά το λέω κι ας ξέρω ότι είναι λάθος.
    ο αποτέτοιος said...
    θάμνε, ήσουν πυροσβεστική; (σου εύχομαι να μην είσαι ακόμα)
    έχω και εγώ έναν ξάδερφο εκεί και μου είχανε φάει τα αυτιά όλοι οι συγγενείς "πήγαινε και εσύ, σίγουρος μισθός, δεν κάνεις τίποτα όλη τη μέρα κάθεσαι(πολύ επικοδομιτικό)" και άλλα τέτοια συναρπαστικά. αυτό για μένα είναι το πρόβλημα.
    Spy said...
    @ minoas: Eχθές δεν πρωτομπήκες στο blog μου, τώρα που το καλοσκέφτομαι; Γκαντέμη, ε, γκαντέμη…

    @ akanonisti: Δίκιο έχεις. Λοιπόν:
    TO MIKPOKΛIMA!
    Eντάξει τώρα;

    @ thamnos: Ψυχραιμία μικρό και απροστάτευτο φυτό μου. Έχουμε και δουλειές να κάνουμε… (τι δουλειές δηλαδή, έτρωγα…)
    Spy said...
    @ αποτέτοιος: Tώρα που μου το θυμίσατε αγαπητέ, έχω κάτι φώτα για άλλαγμα, που μου έχουν καεί. Mπορείτε να περάσετε;

    @ wilma: Kαλή μου Mrs. Flinstone, πάντα ανεβάζετε τον πήχη της ποιότητας στη συζήτηση. H ειλικρίνειά σας είναι αφοπλιστική.
    aKanonisti said...
    Ε.....ενταξει......το οτι το είπες δυνατά το έσωσε....αλλιως...θα ησουν ασυγχωρητος...

    (Γαμω το μικροκλιμα μου!)

    Υ.Γ.αποτετοιε.... οι λάμπες να είναι εξοικονόμησης ενέργειας ε???
    Ασκαρδαμυκτί said...
    Μην ανησυχείτε, οι επαγελματίες εμπρηστές αυτή την περίοδο βλέπουν γιούρο...
    Spy said...
    Aγαπητέ askar, κατεβήκατε από το Όρος;
    Kαλωσήρθατε. Θα σας κέρναγα κι εσάς ένα φοντάν αλλά μου... κάηκαν.
    thamnos said...
    Μην δημιουργήσω λάθος εντυπώσεις, δεν ειμαι πυροσβάστης είχα περάσει στα τεστ και δεν πήγα.(ευτυχώς ή όχι? δεν ξέρω ούτε θα μάθω ποτέ)

    Η αλήθεια είναι πως κ εγώ σκεφτούμουν να πάρω πετσέτα κ να τρέξω αλλά ήταν όλες ασιδέρωτες, που να τρέχεις τώρα και με τα τακούνια....
    aKanonisti said...
    Αποτέτοιε, να τολμησω να ρωτησω τι ήταν το τεστ??? Η θα φρικάρω???
    (το εχω ηδη φανταστει.. αλλα.. μαλλον φταιει η προβοκατορικη προδιαθεση μου...)
    Ανώνυμος said...
    2 grand pistolas

    In an old western bar a man rushed in and yelled so that everyone can listen « Does anyone know SPY the bandito?»
    Muppetshow was there so he stands up and says: «You ask if we know SPY the bandito ?
    I know SPY well and you know SPY is the meanest and toughest and cruelest Bandito in all Mexico

    Many men died from his hands
    His eyes they can cut like the knife
    You ask me if I know SPY the bandito
    SPY is a good friend of mine

    Why only just yesterday, riding my horse
    Through the hills just off to the east
    SPY appeared like it seemed out of nowhere
    Pointing 2 grand pistolas at me

    He say: «Get off the donkey and empty your pockets
    What could I do he had two grand pistolas so I got off my donkey and emptied my pockets»

    Then he said: «Take out your cloths and pee on the sand»
    What could I do he had 2 grand pistolas so I took out my cloths and peed on the sand»

    Then he said: «Now drink my friend drink!»
    What could I do he had 2 grand pistolas so I drunk

    Then he said: «Now u have take a shit»
    What could I do he had 2 grand pistolas so I took a shit

    Then he said: «Now eat my friend eat!»
    What could I do he had 2 grand pistolas so I ate

    Then a fly stack up his nose and distracted him while I got the chanse to block his hands and took his 2 grand pistolas.

    Then I made him pee
    What could he do I had 2 grand pistolas so he peed

    Then I tell him
    «Drink my friend drink»
    What could he do I had 2 grand pistolas so he drunk

    Then I tell him: «Shit my friend shit»
    What could he do I had 2 grand pistolas so took a shit

    Then I tell him: «Eat my friend eat!»
    What could he do I had 2 grand pistolas so he ate

    …and u ask me if I know Spy the bandito? We had lunch together!
    Spy said...
    @ thamnos: με τα τακούνια να τρέξεις στο σπίτι της "wilma". Kερνάει τσάι με γεύση καραβίδα.

    @ akanonisti: το τεστ; ποιό τεστ; έχασα κάτι όσο έτρωγα;

    @ christine: Mπαρδόν;
    thamnos said...
    χμμμ, τα τεστ ειναι υτά που κάνουν σε όλες αυτές του είδους της σχολές, ψυχοτεχνικά, ναι-όχι, αθλητικά, πήδα ενα μέτρο κανε 100 μέτρα σε 90 δευτερα, κανε μηκος 1.5 εκατοστό και άλλα πολύ πολύ δυσκολα.
    Αν έχεις βύσμα...εμένα με κανόνισε τότες ο καφετζής της γειτονίας, μετά δεν μας μιλούσε.
    Τον εκθεσαμε λέει γιατί υποχρεώθηκε!!!!
    Spy said...
    @ thamnos: με τα τακούνια να τρέξεις στο σπίτι της "wilma". Kερνάει τσάι με γεύση καραβίδα.

    @ akanonisti: το τεστ; ποιό τεστ; έχασα κάτι όσο έτρωγα;

    @ christine: Mπαρδόν;

    @ everybody: Eίναι πλέον γνωστό ότι εδώ μέσα είναι οίκος αν(τ)οχής. Προσφέρετε όυι προαιρείσθε...
    thamnos said...
    μπορω να έχω την μετάφραση της cristine γιαντα δεν έιμαι πολυ καλός στα μαθηματικα παρακαλώ...
    τι εννοεί ρε μαν???
    θα παρει τις πιστολες και θα μας φαει όλους ντεν καταλαβαινει.
    aKanonisti said...
    Και έφτυνε thamne στους καφέδες που παραγγελνατε?? χαχαχαχαχα
    Spy said...
    Πάει... Kονιορτοποιήθηκε κι αυτό το post!

    (πάρτε τη λέξη την ανυπέρβλητη για να μάθετε όλοι, να πάτε να καταστρέφετε αλλουνού τα post)
    Ανώνυμος said...
    Κρεμαλα θελουν ολοι τους..κ φωτια στα σπιτια τους..θα δεις μετα για ποτε θα σταματησουν οι εμπρησμοι...τρομοκρατια είναι ολα αυτα που ζουμε καθημερινα...και εσεις ολοι εκει κατω στην αθηνα παρτε ενα κασμα και αρχιστε να γκρεμιζεται τα αυθαιρετα τις Παρνηθας...παρανομια στην παρανομια..στα παιχνιδια τους ετσι παει..ετσι το βλεπω..
    :(
    Ρ. σκετο και με τα μουτρα κατω!
    apos said...
    Spy είναι προφανές ότι έχει μπει ο διάολος μέσα σου. Θα σου στείλω την Λουκά και την Βίκυ Μιχαλονάκου να σε φέρουν στα ίσια σου.
    ΥΓ εεεμ, εγώ για Μικροκλίμα δεν ήξερα. Ξέρω όμως τους ΜΙΚΡΟ το συγκρότημα. Βοηθάει κάπου;
    Spy said...
    Kαλησπέρα ρ. μου. Eίσαι λίγο ρομαντική... Mακάρι να γίνονταν τόσο εύκολα αυτά που λες. Δε θέλω να σε βλέπω όμως έτσι. Σήκωσε τα μούτρα σου από κάτω γιατί δεν τα βλέπει κανένας εκεί.

    @ apos:Bοηθάει. Στην ποδάγρα, στον Δάκο και τη Mουχρίτσα.
    Stiliano said...
    Άλλο ένα ελάττωμα που έχουμε οι Έλληνες είναι η βιασύνη.
    Κάτσε βρε παιδί, εδώ υπάρχει οργάνωση. Γίνεται σχεδιασμός, προγραμματισμός.
    Έτσι σε μια μέρα θα καεί η Ελλάδα; Κάνε λίγη υπομονή.
    Μη ξεχνάς οι πυροπαθείς μας ψήφισαν. Εκτίμησαν το έργο μας, μας εμπιστεύτηκαν. Έτσι θα τους αφήσουμε; Θα τους γαμήσουμε τη μάνα!
    wilma said...
    έλα τι θα γίνει με το τσάι καραβίδα? πάγωσε πια! τώρα να δω ποιος θα το πιει έτσι όπως έγινε! (ενώ πριν σκοτωνόσασταν για μια γουλιά). drink my friends, drink.
    Spy said...
    @ stiliano: Nα με συγχωρείτε για την ανυπομονησία μου.

    @ wilma: Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Tηγάνιζα κάτι ψάρια.
    Θα τα δείτε σε λίγο.
    apos said...
    Καλή όρεξη με τα ψαράκια, αλλά δεν κάνει στην ηλικία σας να τρώτε τηγανητά...
    ευχαριστημένος βέβαια. Τώρα μιλούσα με Ισπανία, έχουν βγει στους δρόμοι όλοι (εκτός από τους Βάσκους).
    Εμείς ξέρουμε τι υποστηρίζουμε την Κυριακή. Εσείς;
    (και όπως έλεγε και ο John Cleese στο Faulty Towers, 'don't mention the war!')
    Ανώνυμος said...
    Η ανάθεση της φωτιάς στον Υμηττό αλλά και στην Πάρνηθα σήμερα ήταν δύο έργα που έγιναν με προκύρηξη. Οι περσινές φωτιές ήταν όλες με απ'ευθείας ανάθεση...γιαυτό και είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα.


    Ρε δεν πάνε να γαμηθούνε λέω εγώ.
    Spy said...
    @ apos: Kι εμείς ξέρουμε φίλε μου. Θα είμαστε στην απέναντι εξέδρα.

    @ island: Mα αυτό ζητάω κι εγώ στο post μου αγαπητε. Nα σταματήσουν αυτές τις αηδίες με τους διαφανείς διαγωνισμούς και κουραφέξαλα, και να τα αναθέσουν απ' ευθείας σε έμπειρους επαγγελματίες

    Kαι τώρα σας αφήνω διότι τα ψάρια είναι σχεδόν έτοιμα.
    Naf said...
    5Ναι γειά σας....
    εγώ βασικά ενδιαφέρομαι για τα ψάρια...
    Spy said...
    @Naf: Να πας στο επόμενο post.
    Ανώνυμος said...
    @ thamnos

    Λοιπόν....
    Ανώνυμος said...
    επίσης:

    κυρήσω την λήξη του εν λόγω post.
    Ανώνυμος said...
    ...αυτά.
    Ανώνυμος said...
    Υ.Γ.

    Sorry ρε spy αλλα κουράστικα να διαβάζω!
    Ας γράψουν τώρα στο επόμενο που έβαλες....
    Ανώνυμος said...
    Υ.Γ. 2

    ...αυτά.
    Spy said...
    Aγαπητε "π.π." Σας ευχαριστούμε για την ευγενική συνεισφορά σας στον χώρο της Tέχνης.
    Spy said...
    Aν δεν μπαίνατε κι εσείς να σχολιάσετε, θα το κρατάγαμε κανα εξάμηνο το post αυτό...

    Kαι πάλι σας ευχαριστούμε.
    Eξωραϊστικός Σύλλογος Aργόσχολων σχολιαστών Kάτω & Nέου Bουτζά
    Kwlogria said...
    Είσαι πάρα μα πάρα πολύ σωστός! Οι ξεφτιλισμένοι!

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy