Στο σπίτι έχουμε πένθος.
Πέθαναν άλλες 512 τρίχες από τα μαλιά της γυναίκας μου.

Τις βρήκα το πρωί στο μπάνιο, εγκατελειμένες, νεκρές μέσα στη λεκάνη. Το φαινόμενο δεν συμβαίνει πρώτη φορά βέβαια. Κάθε πρωί, χάνουμε τη μισή φράντζα, αλλά εκείνη δε μου το λέει, τραβάει το καζανάκι, και όλα τα στοιχεία του μακελειού, εξαφανίζονται μεμιάς στην άβυσσο της λήθης (και της αποχέτευσης) με ένα πομπώδες ΦΦΦΛΛΡΡΡΦΦΦΛΛΛΣΣΣΣΣ...
Αργότερα, μουρμουράει κάτι κινέζικα, για την τύχη της, για το σεσουάρ, το κομμωτήριο, και μετά τη κηδεία, ξεκινάει μια κανονική ημέρα. Μέχρι το επόμενο πρωί που ξαναχτενίζεται... Και πάλι από την αρχή.

Βέβαια είναι να απορεί κανείς: Πού στο διάολο τις βρίσκει ΟΛΕΣ αυτές τις τρίχες και εγώ δεν παίρνω ποτέ χαμπάρι ότι κάτι λείπει από το πρόσωπό της;

Εμένα έξι ως επτά τρίχες μου φεύγουν την εβδομάδα και μεγαλώνει το κούτελό μου 15 πόντους...

Την αδικία μου μέσα...

16 Comments:

  1. Ανώνυμος said...
    Φίλε με νιώθεις απόλυτα, εδω και 6 χρόνια έχω ξεβουλώσει τον νιπτήρα στο μπάνιο 800512 φορές και συνεχίζει να γεμίζει κατά διαστήματα, απίστευτο!!!
    από που έρχονται αυτές οι τρίχες, από που ξαναζωντανέυουν, από που κλάνει το μπαρμπούνι???
    Γιατί όταν πλένω το πρόσωπο μου πλέον χρειάζετε να πλένω και το κούτελο μου κατά 3-5 πόντους παραπάνω??? που θα φτάσει αυτό το κούτελο??? εχει γίνει ένα με την ¨χαίτη¨!!!

    thamnos
    "ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" said...
    Ωϊμέ!!! Πότε αυτό το blog θα επανακτήσει τη...σοβαροφάνεια που είχε; Κάτι το Euro, κάτι τα αποτελέσματα (ποιά αποτελέσματα δηλαδή) της Εθνικής, ήρθαν τώρα και οι...τρίχες! Αμάν πια! Κοντεύουμε να γίνουμε μαλλιά κουβάρια!
    Naf said...
    χμμμ....αυτός ο σαρκασμός του ofis θα με κάνει να πιστεψω σε λίγο οτι έχουμε κάποια συγγένεια!!

    επι του θέματος...
    ως γυναίκα και αμερόληπτη, απλή αναγνώστρια αυτού του blog, προτείνω για να μην έχεις πρόβλημα να πληρώνεις κάθε μήνα την γυναίκα σου να πηγαίνει κομμωτήριο. Μία μάσκα, ένα κούρεμα, μία περιποίηση τελοσπάντων βρε αδερφέ το μήνα θα δυναμώσει την κεφαλή και θα λυθεί και το πρόβλημα της τριχόπτωσης μια για πάντα!
    Spy said...
    @thamnos: Τα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα για τις γυναίκες... Άστα φίλε. Μην το ψάχνεις. 3, 4, ή 5 πόντους παραπάνω τελικά; Γιατί όσο και να το κάνεις, μια διαφορά την έχει...

    @όφις: Επιτέλους! Η διεθνής αναγνώριση ήρθε! Ώστε "είχε" σοβαροφάνεια το blog, ε; Μην ανησυχείτε, αγαπητέ, διάλλειμα ήταν θα την ανακτήσει λίαν συντόμως. Αν και το τελευταίο ερώτημα είναι αρκούντως φιλοσοφικό.

    @naf: Εσένα δηλαδή ο άντρας σου, αυτά σου κάνει και μας τα προτείνεις και εμάς;
    MuppetShow said...
    Tale
    Κάποτε είχα πάει carrefour για αφρόλουτρα και σαμπουάν.. Ρώταω την γκόμενα που στέκοταν παρακείμενη στο ράφι (που έτσι σκατά που ήταν εκεί και θα έμενε),
    υπάρχει Pantene Pro-v 2 σε 1 δηλαδή και για την πυτυρίδα? Γυρνάει με ύφος και με ρωτάει "για εσάς πρόκειται" και ξεράθηκε στο γέλιο η μαλάκω! Της απαντάω ναι για τις μασχάλες μου... εγώ εκεί έχω τρίχες μωρή αγάμητη παλιοσακουλοσκουπίδια!! VIVA LA CARAFLA!!!!!
    Spy said...
    Καλά ρε muppet, έχεις πυτιρίδα στη μασχάλη;;; Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και ωτίτιδα στις φτέρνες...
    One Happy Dot said...
    Αχ! Το ίδιο δράμα ζούμε και στο σπίτι μας! Μόνο που εμείς τις τρίχες τις κλαίμε στο μαξιλάρι όπου και αναπαύονται εν ειρήνη! Αμήν!
    Spy said...
    Βοήθειά μας!
    Άντε, να ζήσετε να τις θυμόσαστε.
    MuppetShow said...
    Έχω και Ρεξόνα στην μασχάλη, φιλε spy!!!!!
    Ανώνυμος said...
    Εμ, βέβαια μόνο ένας γαύρος θα θυμόταν το rexona...βλέπε Αναστόπουλος!!!!! Εχει προχωρήσει η τεχνολογία φίλεεεεε...πάρε ΑΧΕ και όλες θα τρέχουν γύρω γύρω από τις μασχάλες σου...μπλιάξ...
    Να προσέχεις πάντως muppet, αν αφήσεις τα νύχια σου βρώμικα και άκοπα η ωτίτιδα βαράει και στα γόνατα.
    Οσο για την ασχημομούρα ραφοsecurity, μάλλον γουστάρει μακρυμάλλιδες τύπου Ζουγανέλη...

    Τhamnos
    χ.ζ. said...
    Θέλησα να διαβάσω κάνα κείμενο να ξεχαστώ από τις πίκρες και τα βάσανα της ζωής...Όχι να με καταδιώξει ως κι εδώ η θλίψις της απωλείας...
    Spy said...
    Καλωσήρθες "χ.ζ."
    Η εν λόγω θλίψις δεν σε καταδιώκει αυτοβούλως.
    Μήπως την αναζητάς κι εσύ λιγάκι;
    MuppetShow said...
    @ thamnos

    Πρός ενημέρωση το rexona έχει βγάλει και για μαύρες φανέλες αποσμητικό μασχάλης!!! Ειδικό για φανέλες που απο πράσινες έγιναν ΜΑΥΡΕΣ!!!
    ΑΝΑΣΤΟ και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
    "ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" said...
    @ spy:Δε ξέρω άν κατάλαβες, έγραψα "σοβαροφάνεια", όχι σοβαρότητα!
    @ thamnos: Ακόμα δεν κατάλαβα πώς απ' το σχετλιαστικό επιφώνημα "Ωϊμέ", φτάσαμε στο rexona!
    Παπίτσα said...
    Εγώ τις τρίχες τις κλαίω στο νιπτήρα, στο ντουζ, στο πάτωμα, στα χαλιά καλά κρυμμένες μέσα στις τρίχες του χαλιού, στο μαξιλάρι, στα μανίκια των πουλόβερ, δίπλα στο λεβιέ των ταχυτήτων, και βέβαια, μερικές κατασκηνώνουν και μέσα στη βούρτσα.

    Νομίζω ότι τις κλαίω πολύ περισσότερο από όλους σας μαζί.
    Spy said...
    Καλή μου παπίτσα,
    μήπως κουβαλάς και σακούλα με ανταλλακτικά (extensions) μαζί σου όπου πας;
    Έτσι όπως σε κόβω, προς το νύφη του Φρανκεστάϊν σε βλέπω να εξελίσεσαι... :-)))

    Καλησπέρα.

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy