Τι να πει κανείς; Μιλάμε ίσως για τον σημαντικότερο, πολυτάλαντο και σαφώς διασημότερο εν ζωή εικονογράφο της εποχής μας. Εναν εικονογράφο με αστείρευτο ταλέντο, αμέτρητες οπτικές και "αισθητικές" γωνίες με μεγάλη εξιδείκευση στα πορτραίτα διασημοτήτων. Δε λέω, έχει μια εμμονή με τους Rolling Stones, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό οφείλεται τόσο στις μουσικές του προτιμήσεις και συμπάθειες, όσο στο ότι οι φάτσες και των τεσσάρων είναι μία προς μία οι καταλληλότερες για να αναδειχθεί το πηγαίο ταλέντο του. Κάντε ένα κλικ στις παρακάτω εικόνες για να καταλάβετε τι εννοώ:











Al Patsino, Robert de Niro, Hamphrey Bogart, Sophia Lauren


John Wayne, Mic Jagger, Keith Richards, Michael Jackson


.............. και ο Θεός ! ! ! ................

Τα δύο πιο σημαντικά λευκώματα με τους πίνακές του είναι το STARS και το STONES και τα δύο από τις εκδόσεις Morpheus International.


Εκτός από αυτά τα δύο, έχουν κυκλοφορήσεις κατά καιρούς διάφορα ημερολόγια ή ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις, αλλά αυτά είναι μάλλον αδύνατον να τα βρείτε πλέον, ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και το νέο του λεύκωμα FACES.

Το επίσημο site του είναι το http://sebastiankruger.com/ αλλά είναι ακόμα υπό κατασκευή. Μπορείτε όμως να επισκευθείτε το blog του εδώ: http://sebastian-kruger-news.blogspot.com/

0 Comments:

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy