Τέχνη δεν είναι μόνον ο λόγος, η ζωγραφική ή ότι άλλο γνωστό και οικείο αναγνωρίζουμε. Πολλές φορές, τέχνη είναι κάτι απλό στη σύλληψη, μια λαμπρή ιδέα, μια εξαιρετική δημιουργία, κάτι που μας χαρίζει λίγη "μαγεία" από αντικείμενα ή καταστάσεις που δε γνωρίζαμε και απλά μένουμε σιωπηλοί θαυμαστές των έργων αυτών.
Δείτε τα παρακάτω video και θα καταλάβετε τι εννοώ:



Το video αυτό δημιουργήθηκε από τον Adsurd και είναι πτυχιακή εργασία. Η διεύθυνσή του είναι: http://www.youtube.com/user/Adsurd



Το video αυτό δημιουργήθηκε από τον εκδοτικό οίκο RoaringBrookPress. Η διεύθυνσή του είναι: http://www.youtube.com/user/roaringbrookpress

2 Comments:

  1. One Happy Dot said...
    το βιβλίο είναι εκπληκτικό!!!!! Να το δώρο θα μας κάνετε όταν με το καλό κάνουμε παιδί και παλεύουμε με το τέρας της αγγλικής!!! ε?ε? Merci βρε...με συγκινείς!
    apithanos said...
    "Αργοπεθαίνει όποιος εγκαταλείπει μία ιδέα του πριν την αρχίσει, όποιος δεν ρωτά για πράγματα που δεν γνωρίζει..." (αγνώστου).

    Φιλαράκι μου καλό, αυτό το blog είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε τουλάχιστον ότι σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον κάπου κάπου... Kαλή αρχή λοιπόν!!!

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy