Δεν το είπα εγώ. Ειπώθηκε... Ετσι απλά. Και εκφράζει τόσες διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητάς μας, που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σε αυτό το νέο blog, που τίποτα άλλο δεν έχει σαν σκοπό, παρά να καταγράψει αυτήν την εξωφρενική, αλλοπρόσαλη, βάναυση, αέναη, δηλητηριώδη και δημιουργική, προβλέψιμη ή χαοτική, εξοντωτική καθημερινότητά μας...
Καλή μας τύχη, μικρέ μου βλάκα,
καλή σου τύχη και σένα απρόσεκτε αναγνώστη μου...

15 Comments:

  1. Spy said...
    Καταπληκτικό blog. Είμαι τυχερός που το ανακάλυψα... (άμα δε παινέψεις το σπίτι σου...). Καλά, καλά, πλάκα κάνω. Απλώς ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα μου απαντήσω (μεγάλο ψώνιο...)
    Naf said...
    Καλώς ήρθες λοιπόν μικρέ (σε blogιακή ηλικία μή χαίρεσαι!). Αναμένω εναγωνίως τα δημιουργικά, ίσως ανατρεπτικά και οπωσδήποτε ποιητικά και μελαγχολικά post σου.
    και αντιθέτως με τον τίτλο του εισαγωγικού σου post εγώ σου σφιερώνω το Love Song των Cure που τόσο αγαπάς.
    One Happy Dot said...
    να πω κι εγω με τη σειρά μου μεγειά??? αν και είσαι ψωνάκι πρέπει να παραδεχτώ πως το ξενύχτι άξιζε τον κόπο! Καλή αρχή!
    Ανώνυμος said...
    Ναι,πραγματικά άξιζε τον κόπο,εγώ πλήρωσα το ρεύμα του ξενηχτιού, εγώ ανέπνεα όλη νύχτα τους καπνούς απ'τα τσιγάρα του κι' όλα αυτά με την υπόσχεση οτι θα φτιάξει και το δικό μου blogg,μια υπόσχεση που έμεινε υπόσχεση!!!
    "Άσχετος"
    One Happy Dot said...
    Ακόμα κι εδω ο Άσχετος??????? Κάποιος να του κάνει ενα blog αλλιώς δεν θα ησυχάσoυμε!!!! Xωρίς λεκτική επαλήθευση παρακαλώ!!!
    Spy said...
    Αγαπητέ μου "Άσχετε"
    Τελικά η γκρίνια είναι έμφυτη και όχι επίκτητη. Αμα το 'χεις ρε παιδί μου μέσα σου, πάει, το 'χεις.Τέρμα. That's it. Υπομονή όμως. Ας όψεται που είμαι εκ γεννετής ευγενής άνθρωπος και ανοιχτός σε κάθε απάντηση...

    Καλή μου "...dot", σε ευχαριστώ για την ένθερμη υποστήριξη. Σου έχω τάξει τίποτις και δεν ενθυμούμαι;
    One Happy Dot said...
    αμεεεεεεεεεεεε! ενα δωμάτιο σπίτι σας για τις βραδιές PS3 Pro Evolution Soccer Bullshit!!!!
    TechnoCore said...
    Και τι ειναι…?
    Επειδή εδώ και μία ώρα προσπαθώ να βρώ κάτι εφάνταστο και ενθαρυντικό για αυτή τη νέα και αξιέπαινη κίνηση επικοινωνίας με όλους εμάς, αλλά το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω άλλο ένα ρεκορ στο ZUMA, σας χαιρετώ και πάω για καμιά μπύρα…
    Naf said...
    όσο κι αν "πειράξεις" την φωτό σου θα σε αναγνωρίζουμε. Αυτό το μούσι είναι μοναδικό...:Ρ
    apithanos said...
    Απίστευτο μπλογκ!!! Και η παρέα σας παιδιά είναι γαμάτη!!! Πολύ θα ήθελα να είχα κι εγώ μια τέτοια παρέα...

    (TechnoCore, αλήθεια τί λίπασμα βάζεις για να βγάλεις το ραπανάκι το καλό? Τί πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω κι εγώ? Υπάρχει μάνιουαλ και στα ελληνικά?)
    TechnoCore said...
    Μια και αυτό το blog ασχολείται με θέματα για τις τέχνες θα ήθελα να παραπέμψω τον apithanos στο παρακάτω site που ασχολείται με την τέχνη της καλλιέργειας ραπανακίων: http://www.urbanext.uiuc.edu/veggies/radish1.html

    (δυστυχώς είναι στα αγγλικά)
    [Germanos] said...
    ναι με αρεσουν και εμενα τα ραπανάκια
    Spy said...
    Ωραία! Το θέμα τώρα είναι αν τους αρέσετε κι εσείς...
    Ανώνυμος said...
    wow!
    ziz iz a luv zong !
    Spy said...
    Liar!
    :)

Post a Comment



My personal songs:


Land GigsQuantcast

 

Blogger Template | Created by: Spy